El Malilla CD

Hui vos volia parlar del equip on jugue a futbol.
Bueno, primer vull dir que deportivament no es que anem molt bé, però l'altre dia anarem a jugar contra els Impossibles de Llevant i ens guanyaren, però se'n donarem compte que eren uns maleducats i no paraven de dir-li parauletes (insults) al arbrit i se pegaven ells mateix. Això em va pareixer molt fort. Perque el meu equip es un equip modest però almenys tenim educacio, perque el primer que ens ensenyen en la escola de futbol es la esportivitat i l'educacio.
Aquest es el calendari:

http://www.ffcv.es/web/nuevas_competiciones/clasificaciones_resultados.php?modalidad_web=1

Previa

El dissabte en aquesta pagina trobareu una previa del: València-Barça

Noticies del Dijous

Hui ha sigut presentat el davanter holandes que ha fitxat el Reial Madrid, quan el jugador ha xafat la xespa el afcionats han començat a insultar al president, aixo a mi en pareix una falta de respecte perque els aficionats anaven a veure a Huntelaar no a insultar a Calderon.

El ''Niño'' es es lesiona. El davanter del Liverpool ha sofrit una lesio i no se sap el temps que estara lesionat.

El porter Timo Hilderbrand se'n va del València.

Basquet

Han operat a Victor Claver el jugador del Pamesa València i tindra de baixa fins a l'Abril del 2009


València 1- Bruges 1


D'entrada, el partit no va canviar després del descans, ja que el Bruges mantenia la tranquil · litat davant un equip amb poques idees ia més trobava espais clars per sentenciar el matx, cosa que no va passar en el minut 58 perquè Guaita va fer una gran aturada a xut de Vargas.

Va ser un d'aquests errors que es paguen quan es cometen. En la jugada següent, en una acció aïllada a la sortida d'un córner, Zigic, que havia estat molt imprecís fins aleshores, caboteja amb contundència i va marcar el gol de l'empat.

Vicente va ficar a l'equip en el partit amb les seves penetracions per la banda que van donar una moral especial als seus companys, al temps que l'entrada de Raúl Albiol va donar una major consistència en defensa amb la passada de Carlos Marchena al mig del camp.

La trobada va millorar, va ser més vistós i intens i es nivell amb els dos darrere de la victòria encara que el control territorial del partit s'havia decantat clarament a favor del conjunt local, més en el joc que en l'actitud de l'equip belga, ja que seu porter no demostrava pressa cap a l'hora de treure.

L'empat va classificar al València i va deixar el Bruges per l'últim partit en el qual jugarà a casa i, sobretot, es va ajustar al vist durant la trobada.

-Fitxa tècnica:
1 .- VALENCIA: Guaita, Curro Torres, Helguera, Marchena, Del Horno, Pablo, Madur (Albiol, 63 '), Hugo Viana, Jaume (Vicente, 54'), Morientes (Manuel Fernandes, 74 ') i Zigic.

1 .- BRUIXES: Stijn, Cimanes, Simaeys, Alcaraz, Klukowski, Dirar, Clement, Geraerts, Daerden, Sonck (Akpala, 82 ') i Vargas (Van Heerden, 92').

Gols: 0-1, m.19: Alcaraz; 1-1, m.60: Zigic

Àrbitre: Martín Atkinson (Anglaterra). Amonesta al valencianista Del Horno; i al visitant Dirar.

Incidències: partit disputat en el camp de Mestalla davant 15.000 espectadors. Terreny de joc en bones condicions.
 
Sentimentaronja © 2010 | Diseñado por Chica Blogger | Volver arriba