El València torna a la " Zona Champions "

Avui era un partit molt important , perque despres de 2 mesos llargs el València podia tornar a la " Zona Champions ", i ho ha conseguit. En canvi el Sporting després d'aquest partit s'apropa a les zones de descens a soles 10 jornades del final de la liga.

El Sporting comença fort , però el València va saber dominar la situació, tot i aixó el València marca primer mitjançant un autèntic golàs del canari David Silva.
Al minut 33 l'arbrit es va inventar un  un penal inexistent d'Albiol que va provocar que Barral empatara el partit.

La represa va començar igual que a la primera part . El València no acabava  d'estar còmode. Tothom ho veia. També Emery, que va donar entrada Baraja. L'efecte va ser instantani. Mata i Villa es van convertir en els protagonistes de la jugada que va suposar el 1-2 al marcador quan es portaven deu minuts de la represa. El primer va encarar a Sastre i aquest va cometre un innocent penal que Villa no va perdonar i tampoc celebrar.

Quan donava la sensació de que el València tenia dominat el partit , va
va arribar l'empat. Diego Castro va recuperar una pilota, va centrar i Bilic va rematar de cap fora de l'abast de Cèsar i enmig del deliri de la grada que de nou es va bolcar en donar suport al seu equip.

Aquest resultat no li servia de res al València per això va ser ambicios, i va marcar un gol in-extremis (com fa el Reial Madrid ) mitjançant el burgales Mata.

- Fitxa tècnica:
2 .- SPORTING: Lafuente, Sastre, Iván Hernández, Neru, José Ángel; Michel (Kike Mateo, 81 '), Diego Camacho, Luis Morán (Bilic, 64'), Carmelo (Raúl Cámara, 85 '), Diego Castro i Barral.

3 .- VALÈNCIA : Cèsar, Albiol (Miguel, 81 '), Madur, Marchena, Alexis; Albelda, Michel (Baraja, 51'); Pablo Hernández (Joaquín, 71 ') Silva, Mata i Villa.

Gols: 0-1, m. 18: Silva; 1.-1., m. 33: Barral (p.); 1-2, m.54: Villa (p.); 2.-2., m. 70: Bilic; 2.-3., m. 87: Mata

Àrbitre: Fernández Borbalan. Va mostrar targetes grogues als locals Neru, José Ángel, Diego Camacho i Sastre; i als visitants Michel, Albiol i Villa

Incidències: Al voltant de 23.000 espectadors amb presència de 500 aficionats del València