El Liverpool no passa de l'empat amb el Stoke


Amb l'espanyol Fernando Torres com a suplent, el Liverpool, líder de la "Premier", va patir avui un inesperat revés en no passar de l'empat sense gols en la seva visita al Stoke City, un equip que va contenir als "reds" i va aconseguir, així , sortir de la zona de descens

L'Aston Villa segueix imparable i Arteta en la victòria de l'Everton


L'Aston Villa de Martin O'Neill va pujar avui fins a la tercera posició de la "Premier", desbancant temporalment al Manchester United, després d'imposar-se al West broma (2-1) en una jornada afectada per les baixes temperatures, en la qual Mikel Arteta va contribuir a la victòria del Everton davant el Hull.

El Llevant vol mirar a la zona alta, però juga davant un rival amb molta forma


L'Elx pretén prolongar, davant el Llevant, la bona ratxa que travessa de quatre jornades sense perdre, encara que els blaugrana, també en gran moment, confien en aconseguir un resultat positiu que li permeti mirar als llocs alts de la zona alta de la classificació

Miguel sancionat 2 partits


El Comitè de Competició ha sancionat a Miguel amb dos partits de suspensió per encarar i insultar a l'àrbitre assistent a la trobada copera de dimecres passat davant el Racing. A aquests dos partits cal sumar un altre per la doble groga que va veure davant els càntabres. Aquesta sanció la complirà a la volta, mentre que els altres dos els complirà en Lliga, davant Vila-real i Athletic de Bilbao.

Marcos Senna i Pepe elegeixen Villa, Cesc, Casillas i Aragonés en el seu onçe ideal




Els jugadors espanyols Iker Casillas, Cesc Fábregas i David Villa, així com l'ex-seleccionador nacional Luis Aragonés, han estat elegits en l'onze ideal de 2008 per Marcos Senna (Vila-real) i el portuguès Pepe (Reial Madrid), en una enquesta publicada al portal web www.uefa.com.

himne del vcf

 
Sentimentaronja © 2010 | Diseñado por Chica Blogger | Volver arriba