El Barça recupera el bon joc

Barça 2- 0 Athletic

Jornada rodona per al Barça amb una incontestable victòria davant l'Athletic (2-0), després de recuperar el seu millor futbol i que va veure premiada amb la guinda de l'empat cedit pel Reial Madrid, que s'allunya novament a sis punts.
Després de gairebé un mes sense guanyar-la seva última victòria la va aconseguir el 8 de febrer: 3.-1. enfront del Sporting-, en un desert de cinc partits i amb els dubtes desfermades per la seva falta de futbol, el Barça va donar un cop de puny sobre la taula i va aconseguir un triomf amb valor afegit.
I això que els' lleons' van tenir el 0-1 per somiar al Camp Nou. En un error de refús de Piqué, la pilota va arribar sobre Yeste, en posició dubtosa. Yeste, la pilota, Valdés i la porteria. El davanter basc va llançar la pilota fora.
Del que podia haver estat, en el minut 16, al que va ser, seixanta segons després. Una falta botada per Xavi va ser rematada per Busquets. 1-0, minut 17, el Barça començava a sentir-se còmode.

- Fitxa tècnica

2 - FC Barcelona: Valdés; Puyol (Víctor Sánchez, m.90 +1), Piqué, Márquez, Sylvinho; Busquets, Xavi, Iniesta (Gudjohnsen, m.82); Messi, Eto'o i Henry.

0 - Athletic Bilbao: Iraizoz; Iraola, Gurpegi, Amorebieta, Koikili, Orbaiz (Muñoz, m.75), Javi Martínez (Toquero, m.46), Susaeta, Gabilondo, Yeste i Llorente (Garmendia, m.60).

Gols: 1-0, m.17: Busquets. 2-0, m.31: Messi, de penal.

Àrbitre: Undiano Mallenco (Navarro). Va mostrar cartolina groga a Javi Martínez (m.24), Orbaiz (m.47), Eto'o (m.51), Iniesta (m.59). Amorebieta (m.60), Busquets (m.70) ia Toquero (m.86)

Incidències: Van assistir a la trobada 75.074 espectadors, en partit disputat al Camp Nou, corresponent a la vintena sisena jornada de Primera Divisió.

Les millors jugades

Derbi madrileny

Reial Madrid 1- 1 Atletico de Madrid

Reial Madrid i Atlètic es van repartir els punts (1-1) en un apassionant derbi. Forlán, en una perfecta contra, va avançar als matalassers a la primera meitat, però Huntelaar, en fora de joc, va posar les taules en el minut 57. En la recta final, els d'Abel perdonar fins a cinc ocasions clares. Amb aquest empat, el Reial Madrid, que veuen la seva ratxa de deu triomfs acabada i  es queden a sis punts del Barça.

Font: Sentimentaronja