Beckham debuta amb el Milan en partit oficial


El migcampista anglès David Beckham, fitxatge de "hivern" del Milà per tres mesos, ha debutat amb el conjunt milanès en partit oficial, en el partit de Lliga disputat en terreny del Roma, de la divuitena jornada de la Primera divisió italiana de futbol.

Beckham, que només romandrà en el Milan com a cedit fins al març, quan tornarà a Los Angeles Galaxy per a l'inici del campionat nord-americà, ha estat inclòs pel tècnic milanista Carlo Ancelotti en l'onze inicial del partit contra el Roma.
L'anglès, amb el número 32 a les seves esquenes i un passat futbolístic en el Manchester United i Reial Madrid, va jugar el seu primer partit amistós com milanista el 6 del present gener davant l'Hamburg, que es va disputar a Dubai i va acabar amb empat a un i victòria del conjunt italià en els llançaments de penals.

Carlet podria tindre afectat el lligament creuat


El defensa brasiler del València Thiago Carlet podria tenir afectat el lligament creuat del genoll esquerre i serà sotmès aquest dilluns a un estudi radiològic al patir una entorsis en aquesta articulació en la sessió d'entrenament que va realitzar aquest diumenge l'equip a Paterna, va informar el club valencianista.

Benítez torna a carregar contra Ferguson


L'entrenador del Liverpool, Rafa Benítez, va tornar a arremetre contra el seu col lega del Manchester United, Alex Ferguson, per la seva actitud de cara al seu equip, després d'haver acusat el divendres d'intimidar als àrbitres.

Albelda, un jugador polivalent


El jugador del València David Albelda, que en el partit de dissabte davant el Vilareal va actuar com a lateral dret, s'ha convertit en un jugador polivalent quan es compleix un any de la decisió adoptada pel llavors entrenador, Ronald Koeman, d'apartar de l'equip.

Nou lider a la "Liga Adelante"


Un gol de Braulio, quan el davanter penes portava uns minuts en el terreny de joc, li va servir al Saragossa per doblegar a un bon Salamanca i arrabassar així el liderat de la Lliga Endavant de Segona divisió al conjunt charro, que va merèixer un millor resultat en La Romareda en l'esperat duel entre primer i segon de la categoria. Un xoc que, això sí, va decebre als aficionats que es van donar cita al feu saragossà.

El Mallorca es fixa en el 'Saviolita' de Lanús


Santiago 'Saviolita' Biglieri és un dels jugadors predestinats a sortir més aviat que tard de la Lliga argentina. Aquest atacant de 22 anys va ser un dels artífexs de l'històric Lanús campió del Torneig Obertura 2007 i segons es comenta diversos equips estan tractant de fer-se amb els seus serveis, entre ells el Reial Mallorca.
El quadre vermelló, apunten des de l'Argentina, ha demanat la cessió de Biglieri per el que resta de temporada i una altra més, i els seus principals rivals per aconseguir fer-se amb el futbolista són l'Internacional de Porto Alegre del Brasil i el Catània d'Itàlia.
El davanter, per la seva part, manté la calma: "És molt valent que equips importants es fixin en mi però no cal desesperar. Si em toca anar-me'n benvingut sigui i si m'he de quedar ho faré amb molt de gust perquè hi ha dues competicions importants i hi haurà partits per mostrar ", va explicar a l'emissora Regió 90.5.

Soler sentència a Soriano en la presidència


Vicente Soriano pot tenir les seves hores comptades com a president Che. Joan Soler s'ha penedit del pacte que va arribar amb ell i ha muntat una moció de censura que podria acabar en un relleu presidencial.
Pel poder proporcional de les seves 70.000 accions, l'ex president valencianista ha convocat un consell per a aquest dilluns en el qual li demanaran explicacions per no haver venut encara la parcel·la del vell Mestalla.
El nom de Mateo Alemany, expresident del Mallorca, com a possible home fort del club en matèria de gestió comença a sonar amb força i hi ha la possibilitat que Fernando es converteixi en el nou president del club.

Partidàs amb molta polèmica




Mestalla va assistir a un València-Vila-espectacular. Molts adjectius poden definir aquest partit: sensacional, intens, emocionant, imprevisible ... Van passar moltes coses en les dues àrees. Hi va haver sis gols, també quatre pals (dos per equip). I també hi va haver polèmica, ja que el 3-3 definitiu va arribar després d'un penal sobre Capdevila, quan minuts abans, una jugada semblant a l'àrea contrària no va ser sancionada d'igual manera.

- Fitxa tècnica:
3 .- VALENCIA: Renan; Albelda, Albiol (Edu, 73 '), Marchena, Moretti (Del Horno, 62'); Manuel Fernandes (Madur, 56 '); Baraja, Joaquín, Silva, Mata; i Villa.

3 .- VILLARREAL: Diego López; Ángel, Gonzalo (Fuentes, 22 '), Godin, Capdevila, Ibagaza, Eguren (Edmílson, 46'), Bruno (Pires, 69 '), Cazorla, Llorente i Rossi.

Gols: 1-0, M.1: Baralla; 2-0, M.10: Villa; 2-1, m.45: Fonts; 2-2, m.77: Llorente; 3-2, m.79: Edu; 3-3, m.83: Rossi (p.)

Àrbitre: Medina Cantalejo.Va amonestar al local Baraja; i als visitants Eguren, Bruno i Fonts.

Estadi: Mestalla, davant 40.000 espectadors.
 
Sentimentaronja © 2010 | Diseñado por Chica Blogger | Volver arriba