Espanyol 3-0 València


L'Espanyol va ser més decisiu en la partida d'escacs que van protagonitzar pericos i Ches a Montjuïc. Després d'una primera meitat molt tàctica i amb dos equips molt ben col·locats en el terreny de joc, l'encert dels de Pochettino va ser clau per allunyar-los encara més dels llocs de descens.
El València va tenir més la possessió de la pilota però es va topar una i altra vegada amb una ordenada i sòlida defensa local. Mentrestant, els pericos buscaven la contra per mitjà d'un Iván De la Peña que va tirar de tiralínies una vegada i una altra per dur de cap als defenses valencians.
Román marcar dos minuts després de saltar al terreny de joc.
Amb un centre del camp que no era capaç de crear excessives ocasions de gol, Joaquín, Silva i Mata van haver de fer el treball de Baraja i Marchena, bé en el tall però quelcom desafortunat en la creació. Així, els tres d'atac no van trobar a un Villa una mica desaparegut però molt combatiu. Tot i les arribades visitants, en cap moment es va haver d'emprar a fons Kameni, bé respatller per Pareja i Jarque.
Després d'una primera meitat amb arribades a les àrees però sense encerts, ambdós conjunts van voler canviar les coses, el València va colpejar primer per mitjà d'un xut de falta de Villa que va tocar Kameni per aclarir a córner i César va parar el xut de Luis García després d'una bona jugada col lectiva.

El joc ofensiu d'ambdós a l'inici de la segona meitat es va anar esfumat a poc a poc, el partit es embús en el centre del camp i Pochettino va donar entrada a Román a la medul lar per contenir l'esfèrica. Dos minuts després d'entrar al terreny de joc, l'argentí va canviar el signe del partit amb un fort xut des de la vora de l'àrea.

Albiol va evitar una rematada de Nené dins l'àrea després d'una jugada col lectiva dels locals amb la mala sort que la pilota li va caure a Román a la vora de l'àrea. Aquest li va pegar amb tot, a plaer va manar l'esfèric al fons de la xarxa de la meta defensada per César sense que el porter Ché pogués reaccionar.
Parejava treure les teranyines de la meta Ché i transformar una manca enviant la pilota a la mateixa esquadra,

No va acabar aquí el repertori de genialitats de l'Espanyol, a falta de cinc minuts per al final i després que el València busqués una revolució amb l'entrada de Pablo Hernández, Vicente i Morientes, Young va treure les teranyines de la meta Ché i transformar una manca enviant la pilota a la mateixa esquadra.

Dura Llicó per a un València que es va bolcar a la meta de Kameni per a no complicar la seva classificació per a la Lliga de Campions i es va trobar amb un nou tant de Nené després transformar un innecessari penal comès per Pablo Hernández sobre Rufete després de no entendre's amb Miguel.
 
Sentimentaronja © 2010 | Diseñado por Chica Blogger | Volver arriba