El Màlaga es va aprofitar d'un Sporting tocat per les baixes (1-0)


El Màlaga es va imposar per la mínima (1-0) a l'Sporting de Gijón en un partit en què els locals van aconseguir aprofitar-se de les baixes del conjunt asturià però no van aconseguir assegurar la seva victòria amb més gols.

Hugo Sánchez s'estrena amb victòria davant el Betis (1-0)


La UD Almeria es va endur el duel andalús jugat amb el Betis a la jornada en la qual s'estrenava a la banqueta almerienc el tècnic Hugo Sánchez. El gol del local Corona va donar un triomf important per treure l'equip blanc-i-vermells de la seva mala dinàmica de resultats de les últimes jornades i superar així la taula a quadre verd.

Rayo Vallecano i Llevant, dos equips amb formes i aspiracions d'ascens, es van ensenyar les dents en un partit tens i travat que, a canvi de gols, va oferir una contesa sense alts i baixos no exempta d'interès. Els dos equips, igualats a la taula a 25 punts, es neutralitzen mútuament.

El 'Rifle' Pandiani desbanca el Sevilla del segon lloc (1-1)


El 'Rifle' Pandiani, amb un gol, ja a les acaballes del partit, va desbancar el Sevilla del segon lloc de la classificació en un partit mancada de qualitat entre sevillans i Osasuna.

Joaquín, Albelda, Albiol, Miguel i Alexis van treballar al gimnàs


Els jugadors del València Joaquín, Albelda, Albiol, Miguel i Alexis no van sortir avui al terreny de joc per a entrenar a la ciutat esportiva del València i van realitzar el seu treball al costat dels fisioterapeutes al gimnàs.

El davanter del València David Villa va afirmar que espera complir "feliçment" els seus sis anys de contracte amb el club i va mostrar la seva confiança en que aquesta sigui l'última ocasió en què ha hagut de ratificar el seu desig.

El Madrid guanya 1-0 al Vila-real


L'internacional holandès Arjen Robben, que va ser el millor del partit i va aconseguir el gol de la victòria del seu equip, va liderar el retorn als llocs que atorguen la classificació per a la Lliga de Campions del Reial Madrid, que va guanyar, per 1-0, en el primer partit de l'any al Santiago Bernabéu, el Vila-real

El València guanya un partit decisiu contra el Atletic de Madrid


El València ha començat el 2009 d'una manera pràcticament immillorable. Ha guanyat per 3-1 a un rival directe com l'Atlètic de Madrid (és el primer 'gran' que és derrotat aquesta campanya), ha jugat un excel·lent partit, segueix entre els millors de la taula i, sobretot, ha vist com silva esta totalment recuperat de la seua lesió i pot ser decisiu. Avui ho ha estat, anotant dos gols (el segon, un golazo per a emmarcar) i sent el motor del joc ofensiu de l'equip.

- Fitxa tècnica: 3.-
VALÈNCIA: Renan, Miguel, Albiol, Madur, Moretti, Albelda, Baralla (Manuel Fernandes, 67'), Joaquín, Silva (Edu, 84'), Mata (Vicente, 82') i Vila. 1.-

AT. MADRID: Llig Franco, Perea, Heitinga, Ujfalusi, Pernía, Luis García (Sinama Pongolle, 64'), Assunçao, Raúl García, Simao, Aguero i Forlán. Gols: 1-0, m.34: Vila (p.); 2-0, m.39: Silva; 2-1, m.45: Forlán (p.); 3-1, m.69: Silva;

Àrbitre: Rodríguez Santiago.

Va amonestar als locals Baralla i Albelda; i als visitants Simao, Raúl García, Heitinga i Perea.
Estadi: Mestalla, davant 20.000 espectadors.
Terreny de joc relliscós després de les pluges caigudes durant la vesprada.

Comunicat Oficial del València Club de Futbol

Ahir el periodista de la Cadena Ser Juanma Castaño va dir en el programa "Carrusel Deportivo" que a David Villa li quedaven 5 mesos en el València, al adonar-se el València de aquestes declaracions el club ha fet un comunicat oficial , que diu el següent:

Davant certes notícies errònies difoses, el València CF vol comunicar oficialment que el jugador David Vila i el club no té cap pacte, acord o conversa per a la seua eixida del club. El vicepresident Fernando Gómez desitja manifestar que “ja vam demostrar el passat estiu que Vila és un futbolista molt valuós per a nosaltres i el seu rendiment en el nostre equip no fa sinó augmentar la nostra confiança en ell”. Alhora, Fernando vol deixar clar que “ és rotundament fals que el club haja pactat gens amb el futbolista o el seu agent. David està feliç a València i nosaltres molt satisfets de la seua implicació i rendiment. Ens sembla poc responsable difondre certes informacions i més encara en un dia que acull un partit tan important”.
 
Sentimentaronja © 2010 | Diseñado por Chica Blogger | Volver arriba