Gravessen penja les botes

L'exjugador del Reial Madrid Thomas Gravesen anunciar avui la seva retirada del futbol als 32 anys després de diversos mesos sense equip després de rescindir el seu contracte amb el Celtic de Glasgow el passat tardor. "He passat 12 fantàstics anys a l'estranger i he jugat en quatre països diferents i això m'ha donat experiències increïbles per les quals estic molt agraït. Si pogués repetiria tot altra vegada, però compleixo 33 anys el març i el correcte és aturar abans de que l'edat i la salut em obliguin a això ", va afirmar el jugador en un comunicat. Este jugador ha fet famosa una forma de regatejar que es diu: "la Gravesinha" .
Acì podeu vore el video complet que feren els de Canal + o sols la Gravesinha.
El Video complet

La Gravesinha

Crespo diu no a l'oferta de l'Espanyol


L'Espanyol segueix rastrejant el mercat a la recerca d'un davanter centre per reforçar la seva plantilla després que el jugador argentí de l'Inter de Milà Hernán Crespo, un dels seus objectius, hagi declinat una oferta blanc-i-blau.

A falta de poc menys de cinc dies perquè es tanqui el mercat d'hivern, el club català centra tots els seus esforços en la contractació d'un davanter. Una altra opció que agrada és la del futbolista del Colo Colo Lucas Barrios, encara que el preu del traspàs és el principal escull.

L'Espanyol no descarta incorporar un jugador extracomunitari tot i tenir les tres places ocupades, ja que confia que el defensa argentí Nico Parella pugui obtenir la nacionalitat italiana. Per tant, el central deixaria una plaça lliure.

El club blanc-i-blau espera anunciar en les pròximes hores algun fitxatge, encara que per a això haurà d'accelerar les sortides, ja que té les 25 fitxes ocupades.

Pérez Lasa no anirà a la 'nevera'


El col legiat basc Pérez Lasa no rebrà el mateix càstig que Pérez Burrull pel seu mal arbitratge al Barça-Numància del passat dissabte. Pérez Lasa dirigirà dimecres el Betis-Mallorca, tornada de quarts de final de la Copa del Rei.
I jo vuic dir la meva opinio al respecte és :
YA VA BÉ , QUE PER CULPA D’ELLS EL VALÈNCIA HA PERDUT 9 PUNTS, I LO PITJOR ES QUE EL VALÈNCIA NO ÉS EL UNIC EQUIP, PERÒ JUSTAMENT EL MADRID I EL BARCELONA NO HAN SIGUT PERJUDICATS, JUSTAMENT AL CONTRARI, HAN SIGUT BENEFICIATS.
 
Sentimentaronja © 2010 | Diseñado por Chica Blogger | Volver arriba