Italia topeta amb Nova Zelanda




Italia, la actual campiona del món ,no ha pogut guanyar a Nova Zelanda i la seva classificació es decidirà a l'última jornada del grup, contra Eslovaquia, tot i això, tenen molt difícil aconseguir la classificació com a primers de grup. Nova Zelanda donà la sorpresa i s'adelantà mitjançant una falta treta per Nova Zelanda que remata Smeltz i que acaba dins de la xarxa. Després el nova zelandès Smith va cometre un penalt sobre De Rossi que Iaquinta va finalitzar fantàsticament bé. 

La primera part acaba amb el debat si el gol de Nova Zelanda era legal i si el penalt comés per  Smith era o no era penalt. En la segona part Marcello Lippi va decidir donar-li frescura al migcamp i va treure a Camoranesi i a Di Natale. Però aquest canvi no dona els seus fruts i Italia va seguir amb la mateixa actitud que a la primera part, en quant a Nova Zelanda, es densava bé i atacava esporàdicament. 

Els últims 10 minuts Italia va despertar i van començar a arribar ocasions de gol, però finalment Nova Zelanda aguanta bé i el partit acaba en empat.

Fitxa tècnica: 

1 - ITÀLIA: Marchetti, Zambrotta, Chiellini, Cannavaro, Criscito, Marchisio (Pazzini, m.62), Montolivo, De Rossi, Pepe (Camoranesi, m.46), Gilardino (Digues Natale, m.45) i Ianquinta. 

1 - NOVA ZELANDA: Paston, Reid, Nelsen, Vicelich (Christie, m.81), Smith, Bertos, Fallon (Wood, m.63), Elliot, Lochhead, Killen (Barron, m.90+) i Smeltz. 
Gols: 0-1, m.7: Smeltz. 1-1, m.29: Iaquinta (p.)

Àrbitre: Carlos Batres (Guatemala). Va amonestar als neozelandeses Fallon, Nelsen i Smith 
Incidències: partit jugat en el Mbombela Stadium de Nelspruit amb vint graus de temperatura al seu començament. Terreny de joc en bones condicions. Va assistir a la trobada el president de la FIFA, Joseph Blatter. Els jugadors italians van dur braçalet negre en senyal de duel per la defunció de Roberto Rosatto, que va jugar amb Itàlia els Mundials de 1966 i 1970.
 
Sentimentaronja © 2010 | Diseñado por Chica Blogger | Volver arriba