Horaris de la jornada 17


Barcelona-Mallorca Sáb - 20:00.
Valencia -Atlético Sáb - 22:00.
R. Madrid-Villarreal Dom - 17:00.
Recreativo-Numancia Dom - 17:00.
Valladolid-Racing Dom - 17:00.
Málaga-Sporting Dom - 17:00.
Almería-Betis Dom - 17:00.
Athletic-Espanyol Dom - 17:00.
Sevilla-Osasuna Dom - 19:00.
Getafe-Deportivo Dom - 21:00.

Rossi: "Crec que podem guanyar al Bernabéu"


Giuseppe Rossi, davanter italià del Vila-real, va admetre que la trobada amb el que el seu equip arrenca el 2009, davant el Reial Madrid al Santiago Bernabéu, és "molt motivador" per a qualsevol futbolista i es va mostrar optimista de poder treure un bon resultat i fins i tot de guanyar.

València i Atlètic, a l'assalt de la segona plaça


El València rep a Mestalla l'Atlètic de Madrid en un duel entre dos rivals directes de la part alta de la classificació que tractaran de buscar una victòria que els permeti assolir la segona posició i de pas seguir l'estela del líder, el Barcelona, que els treu onze punts.

Contra el Atleti arriba l'hora de Silva


El compte enrere del rellotge que espera per veure a David Silva en acció des del minut un està a punt d'aturar-se. La lesió al turmell esquerre és història i l'entrenador, Unai Emery, té gairebé decidit alinear a el seu futbolista amb més màgia entre els onze titulars. Ara la principal incògnita es saber què peça caurà per donar entrada al mitjapunta grancanari i, en conseqüència, des que parcel·la del camp Silva donarà regna solta al futbol creatiu que el caracteritza.

Cazorla diu que el seu intent de fitxatge pel Reial Madrid "ja està oblidat"


Santi Cazorla, centrecampista del Vila-real, va assegurar avui que "ja està oblidat" l'intent del seu fitxatge per part del Reial Madrid aquest estiu i va recordar que va ser una decisió seva rebutjar aquesta opció i seguir en el conjunt castellonenc.

Amauri podria renunciar a Itàlia ia Brasil


El davanter brasiler del Juventus de Torí Amauri Carvalho es troba davant el dilema d'optar per la selecció nacional del Brasil o la d'Itàlia, però podria dir "no" a les dues, segons va dir en una entrevista al diari 'La Repubblica'.
 
Sentimentaronja © 2010 | Diseñado por Chica Blogger | Volver arriba