Soriano dimiteix


(Última Hora) Soriano ja és història. Acaba de dimitir degut a no cumplir el plaç donat per la directiva per a vendre les parcel·les de Mestalla. 
Tot a començat aquest matí, quant Soriano s'ha reunit amb Soler i li ha dit que no havia venut les parcel·les. A partir d'ahi Soriano s'ha plantejat seriosament la dimissió. El millor col·locat per a ser el nou president del València va ser Vicente Silla

Mata veu premiada una gran temporada per a ell
Mata ha sigut inclos en el 11 revelació de la lliga espanyola i veu premiada altra vegada la magnifica temporada que ha fet. 
Mata ha siigut descrit per la UEFA així:  "Altre dels jugadors que manté una gran progressió és el davanter del València CF Juan Manuel Mata, ja que a més de realitzar el seu debut absolut amb Espanya, el petit atacant ha completat una gran temporada en què ha estat capaç d'anotar onze gols i de servir nou assistències per als seus company "
Ací teniu l'once complet:Sergio Asenjo; Piqué, Jesús Gámez, Iván Marcano; Lassana Diarrà, Sergio Busquets, Apoño, José Manuel Jurado; Diego Perotti, Fernando Llorente junto a nuestro Mata.
 
Sentimentaronja © 2010 | Diseñado por Chica Blogger | Volver arriba