3.500 euros de multa a l'Espanyol per dues llaunes de cervesa


La Comissió Antiviolència va acordar avui proposar una multa de 3.500 euros a l'Espanyol per deficiències en les mesures de control d'accés i permanència en el seu estadi, que no van impedir la introducció de dues llaunes de cervesa en el partit de la Copa del Rei davant el Polideportivo Ejido el passat dia 14. Entre les altres propostes de sanció decidides per la comissió destaquen les següents, segons va informar el Consell Superior d'Esports (CSD):

Copa del Rei:

- Multa de 3.001 euros i prohibició d'accés als recintes esportius durant sis mesos a un aficionat que portava dues llaunes a l'interior de l'estadi, en el partit entre l'Espanyol i el Polideportivo Ejido, jugat el 14 de gener.

- Multa de 3.001 euros i prohibició d'accés als recintes esportius durant sis mesos a dos aficionats que consumien substàncies estupefaents, en el partit entre el València i el Sevilla, jugat el 21 de gener.

Primera Divisió:

- Multa de 3.001 euros i prohibició d'accés als recintes esportius durant sis mesos a un aficionat que consumia substàncies estupefaents, en la trobada entre el Recreativo de Huelva i el Sporting, jugat el 18 de gener.

- Multa de 3.001 euros i prohibició d'accés als recintes esportius durant sis mesos a un aficionat que, a l'exterior de l'estadi, va alterar la seguretat ciutadana i va incitar a un nombrós grup d'aficionats locals presents en contra de l'actuació policial, en la trobada entre el Màlaga i l'Atlètic de Madrid, jugat el 25 de gener.

Segona Divisió:

- Multa de 3.001 euros i prohibició d'accés als recintes esportius durant sis mesos a dos aficionats que van insultar i forcejearon amb els guàrdies de seguretat en intentar entrar a l'estadi després de sortir a l'exterior en el descans de la trobada entre l'Alabès i l'Albacete, jugat el 24 de gener.

El meu bloc pubicat a la web de la meva escola




PULSEU A LA FOTO PER PODER LLEGIR LA NOTÍCIA
 
Sentimentaronja © 2010 | Diseñado por Chica Blogger | Volver arriba