Sevilla-Valencia CF En Directe

Watch live video from PSN SPORTS HD on Justin.tv

Duel de Champions en el Sanchez Pizjuan

Hui, al Ramon Sanchez Pizjuan s'enfrentaran els dos equips que a principi de temporada podien ser una alternativa al titol. El València arriba a aquest partit 3er en la tabla i amb 6 punt de ventaja amb el Sevilla que esta en llocs Uefa. 


Transcendental. Aixi es com definia Emery el partit de hui, perque si el València consegueix la victoria es posaria amb 9 punts de ventaja i es reivindicaria la tercera plaça.


Una de les principals incògnites per a aquest partit es qui jugara en el mig centre ja que en aquest partit podria canviar al argenti Ever Banega i donar-li entrada a Marchena.
Malauradament el jugador sevilla ha patit un proces viric i no ha pogut entrenar-se amb la plantilla. Tot i això el jugador ha entrat en la convocatoria.
Una altra ingognita es qui jugara amb David Navarro a la defensa. No sabem si sera Dealbert que era titular indiscutible per a Emery o sera Alexis el jugador que ha jugat aquestes ultimes semanes sustituint a Dealbert.


El Valencia dona por com a visitant


El València arriba a Sevilla sent el un dels millors visitants de la primera divisió casi amb les mateixes xifres que l'actual lider el Barcelona. 
Per aquest partit Emery contara amb les baixes de Mathieu i Joaquin i finalment tindra que posar a Bruno de lateral esquerre.

Alineacions probables:

Sevilla FC: Palop; Stankevicius, Escudé, Marc Valiente, Adriano; Jesús Navas, Zokora, Renato, Perotti; Luis Fabiano y Negredo.

Valencia CF: César, Miguel, Alexis, Navarro, Bruno; Banega o Marchena, Albelda, Pablo, Mata; Silva y Villa.

Árbitre: Pérez Lasa (Comité Vasc).

Estadi: Ramón Sánchez Pizjuán.

Hora: 21.00 televisat per Canal +
 
Sentimentaronja © 2010 | Diseñado por Chica Blogger | Volver arriba