Alineació Malaga-At.Bilbao/Numancia-Reial Madrid


La policia li dona la raó al Inter


La Fiscalia de Milà no ha obert cap investigació per l'informe policial que suggereix que l'Inter es va deixar guanyar diversos partits al final de la temporada passada per influència del negoci de les apostes, ja que no veu cap indici de delicte.

Així ho assegura avui el diari italià "La Repubblica", que cita fonts de la Fiscalia de la capital llombarda que desmenteixen que ja s'han donat els primers passos per obrir una investigació per un cas que destapada ahir el diari "Il Giornale".

"En l'informe no hi ha més que una simple reconstrucció dels últims partits de l'últim campionat i el vincle amb el món de les apostes és poc més que una hipòtesi", assegura "La Repubblica".

"Cap prova o alguna cosa més que hagi induït a la Fiscalia a obrir una investigació", afegeix.

L'informe policial del que donava compte "Il Giornale" no acusa directament ni a l'entrenador de l'Inter de la temporada 2007-08, Roberto Mancini, ni a cap jugador, però sí que fa un minuciós estudi entre les decisions tècniques del club i les seves conseqüències en el món de les apostes.

En la passada temporada de la Lliga italiana, l'Inter de Milà, actual líder del campionat sota les ordres del portuguès José Mourinho, va arribar a tenir un avantatge de deu punts, però va acabar amb només tres sobre el segon classificat, el Roma.

Poc després de saltar l'escàndol, l'Inter de Milà va difondre un comunicat oficial per desmentir les acusacions que es abocaven en l'informe policial.
I ara la policia li ha donat la raó al Inter.
 
Sentimentaronja © 2010 | Diseñado por Chica Blogger | Volver arriba