El València es presenta a Mestalla

El València derrotà al Arsenal 2-0 amb gols de Michel i Villa i aconsegueix seguir amb una de les seves costumderrotar al Arsenal en Mestalla. Ja ho va fer dues vegades a la Champions League,
i cal recordar la victorià més important del València contra l'Arsenal en Heysel , aquella tanda de penals i el penal que va parar Pereira i que va donar al València la primera Recopa d'Europa. Ahir el València no es va rendir i als minuts finals començà a dominar el partit i a crear ocasions. La primera ocasió clara arriba després d'un penal pitat a Michel, que Fabianski li para a David Villa. Al minut 74 Michel avançà al València en el marcador després de una falta treta per Joaquin que aprofita el de Burjassot per a clavar-la dins la xarxa. Desde aquell minut fins el final Mestalla es va convertir en una festa que Villa va fer més gran quan marca el 2-0 en l'últim minut. El partit de presentació va servir per a que debutaren Moyà, Dealbert, Mathieu, Bruno y Miku. Abans del partit es feren diversos actes:

Primer va eixir el Musical de Nino Bravo i cantà entre d'altres les cançons de Libre', 'Un beso y una flor' o 'Esa será mi casa. Van ser 20 minuts de homenatge al gran cantant valencià Nino Bravo. Després va eixir Leo Segarra i tocà la cançó de ''Amunt'' una cançó molt coneguda entre valencianistes. Per ultim es presentaren als jugadors i el cos tècnic, que eixien un a un per la bocana de vestidors, els més aclamats van ser Pablo , Mata , Michel , Silva , Villa i els nous fitxatges.