El València segueix sense guanyar

València CF 1-1 Recreativo de Huelva

Hui era dia de festa en Mestalla perquè es celebrava el 90 aniversari del València club de futbol
Però la nit no ha pogut ser redona perquè el València no va passar de l'empat (1-1) davant el Recreativo de Huelva. Una bona jugada del Recre, va fer que l'andalús Camunyas avançara al seu equip.
Però superat el cop, el València va reaccionar. A base de casta, tenacitat i ambició va començar a generar ocasions de gol amb una facilitat sorprenent, i més després del vist en el primer temps. Primer va ser una pilota al pal de Pablo Hérnandez, després un mà a mà de Silva amb el porter visitant i més tard altra rematada del canari que anà dalt. Tot això en només sis minuts.
Però al minut 60 Marchena va ser expulsat per doble groga, però el València va mantindre l'esperança i mitjançant una vaselina del castellonenc Pablo Hernandez va empatar el partit.
El València ha buscat el segon gol però al final el partit ha acabat en empat.

El Liverpool passa per damunt del Manchester.

Manchester United 1-4 Liverpool

Els "reds" aterraben al "teatre dels somnis" amb el bonissim sabor de boca que lis deixà la golejada al Madrid en champions league, hui han guanyat 4-1 humiliant al Manchester i seguint la bona ratxa.

En el minut 21 de joc, l'extrem portuguès Cristiano Ronaldo s'avança al marcador mitjançant un penalti pitat a favor del seu equip.

Uns minuts despres Skrtel li va fer una passada en llarg a Torres que aprofitant l'error garrafal de Vidic va empatar el partit.

Una falta d'Evra dins del areea va provocar el segon penalti del encontre , pero ara era a favor dels "reds", com no el tira Steven Gerrard i el transforma en gol.

El 3-1 el va marcar Fabio Aurelio mitjançant una falta desde la dreta de l'areea gran. Aquest va ser el gol del partit.

Aquesta vegada, i com passés a la "Champions" davant el Reial Madrid, va ser el suplent Dossena, assistit per Pepe Reina, l'home que va signar l'últim gol per a l'onze visitant, ja en temps de descompte, per segellar un 1.-4. que permet al Liverpool continuar somiant amb aquest trofeu.