Rumors i Més rumors

                                                                                               Villa firmant autògrafs. Albert del Ramo

Cada dia és parla dels rumors que hi ha sobre la possible marxa de Villa a algun altre equip.El rendiment del davanter asturià és esplèndid i, és per això, que qualsevol equip voldria tenir en la seva davantera. Si a això li sumem la crisi econòmica per la que travessa el València, els rumors es disparen i més si l'agent contribueix a això amb declaracions de l'estil: "Com a gran jugador que és ha de jugar en clubs grans".
Malgrat el protagonisme adquirit per David Villa, l'asturià s'allunya de les especulacions i parla davant la premsa:
"Jo sóc un home que intent analitzar les coses i decidir quan hi ha una realitat"

El València necessita guanyar



El València Club de Futbol s'enfrenta a un rival directe per a entrar en la Champions League, aquest és el Malaga, el partit sera al Mestalla. Per a aquest encontre, l'entrenador del València Unai Emery, podrà comptar amb Joaquín, que no va jugar per un problema gripal a Pamplona, alhora que no comptarà amb el lateral portuguès Miguel, que ha tornat lesionat despres de jugar amb la selecció del seu país. El seu lloc podria ser ocupat per Curro Torres, Hedwig Maduro, amb els quals va provar en l'entrenament de divendres, i fins i tot amb Miguel Ángel Angulo.
El Malaga aquest equip que tots pensaven que anava a baixar a segona altra vegada esta donant la cara i demostrant que això no es veritat, fins i tot podrien acabar la jornada én Champions (això seria una notícia malissima per al Valencia CF).

- Alineacions probables:
VALÈNCIA: César; Angulo o Maduro o Curro Torres; Albiol, Marchena, Moretti; Albelda, Baraja, Joaquín, Silva, Mata; i Villa.
MÀLAGA: Goitia; Gámez, Helder, Weligton, Calleja; Duda, Eliseu, Lolo, Apoño; Baha i Luque.

Àrbitre: Delgado Ferreiro
Estadi: Mestalla. 22:00 hores. Canal 9 i La Sexta

Font: Sentimentaronja
 
Sentimentaronja © 2010 | Diseñado por Chica Blogger | Volver arriba