Valencia-Osasuna 21:00 (Canal +)


Osasuna i València es veuran les cares aquest diumenge (21,00 hores) al Reyno de Navarra en un partit transcendental per a ambdós conjunts. Els navarresos, que amb la seva última victòria davant el Mallorca van abandonar el fanalet vermell, buscaran prolongar les seves bones sensacions davant d'un conjunt que no pot deixar passar l'oportunitat de posar terra pel mig amb els seus veïns de Vila-real.
A més, la vigesimosegona jornada podria ser en la qual Osasuna abast dels llocs de permanència després de quinze jornades en descens. Per això, els locals tenen l'obligació de vèncer el València.

Almunia salva al Arsenal


L'Arsenal no aixeca el cap a la Premier. El conjunt que dirigeix Arsène Wenger no va passar de l'empat (0-0) davant el Tottenham i segueix perdent força de cara a mantenir-se en la part alta de la classificació. Almunia va ser el millor del partit a les files dels' gunners'. El porter espanyol va salvar de la debacle al seu equip gràcies a diverses intervencions providencials.
Amb aquest resultat, l'Arsenal es col loca cinquè amb 44 punts.

Previa Barça-Sporting



Gairebé quatre mesos després, Sporting i Barcelona tornen a trobar-se en la Lliga BBVA. En aquell moment, el conjunt blaugrana sumava un punt en dues jornades i els dubtes es laven a la Ciutat Comtal. Ara, just amb l'arribada dels asturians al Camp Nou, el Barça passa de nou per una petita crisi de joc. Els de Preciado tornen a ser la revàlida culer.
Una reivindicació, la del joc blaugrana, que ja agradaria a molts. Els de Guardiola no estan jugant malament, però el seu futbol preciosista s'ha vist frenat lleument en els darrers compromisos. Ja li hem vist patir al Reyno de Navarra i en El Sardinero, però els resultats continuen sent els mateixos

Tots pendents del maluc de Cesar Sanchez


Llevat contratemps major, serà César Sánchez qui defensi aquesta nit la porteria del València al Reyno de Navarra. En la sessió del divendres el porter va disparar les alarmes donant un fort cop en el seu maluc dreta amb una de les peses que sustenten els ninots inflables que s'utilitzen per al treball d'estratègia o específic dels porters.

El Madrid gunaya al Racing per la minima.


Un tant de l'argentí Gonzalo Higuaín va donar la victòria per la mínima al Reial Madrid davant el Racing de Santander (1-0) en un partit que no va ser gens vistós i en el que els locals es van anotar la seva setena victòria consecutiva, encara que ho van fer, de nou, de manera sòbria.
 
Sentimentaronja © 2010 | Diseñado por Chica Blogger | Volver arriba