Molta sort del Sevilla


La fe del Sevilla, que havia de remuntar el 3-2 encaixat a l'anada d'aquests quarts de final de la Copa del Rei i també el 0-1 amb el qual es va posar a les primeres de canvi el València en aquesta volta, li ha donat el passi a les semifinals amb un 2.-1. agònic després d'un xoc intens que s'ha resolt en les seves acaballes.
En la primera volta li regalaren un gol al Sevilla, hi hague molta polèmica però res més, hui el VALÈNCIA CLUB DE FUTBOL ha sigut eliminat, i al final el gol ilegal del Sevilla en l'anada ha fet que el VALÈNCIA CLUB DE FUTBOL NO PUGA JUGAR LA FINAL EN EL SEU CAMP

Les set meravelles de l'esport són:

El Camp Nou i el Santiago Bernabéu, estadis del Futbol Club Barcelona i el Reial Madrid, respectivament, es troben entre les set meravelles del món de l'esport segons els resultats d'una enquesta realitzada entre els aficionats britànics per Barclays, en la seva pàgina web.

En una llista que lidera el circuit del Gran Premi de Mònaco de Fórmula 1 amb un 18% dels vots, l'estadi del Barcelona ocupa la segona posició amb un 15%, mentre que al Santiago Bernabéu és quart just per darrere de l'Estadi Olímpic de Pequín.

La classificació, la completen l'estadi de futbol de San Siro (Milà), el de Maracaná (Brasil) i el Melbourne Cricket Ground (Austràlia).

Llista de les set meravelles del món L'ESPORT

1. Circuit de Mònaco (18%)

2. Camp Nou (15%)

3. Estadi Olímpic de Pequín (14%)

4. Santiago Bernabéu (5%)

5. San Siro (4%)

6. Maracaná (4%)

7. Melbourne Cricket Ground (4%)
 
Sentimentaronja © 2010 | Diseñado por Chica Blogger | Volver arriba