El millor moment del Valencia aquest any va ser quan e guanya la copa del rei


El València va viure el millor moment esportiu de l'any que ara acaba amb l'obtenció del títol de la Copa del Rei, aconseguit el passat 16 d'abril a l'estadi Vicente Calderón de Madrid davant el Getafe, al qual els valencianistes es van imposar per 3-1 en el partit final del torneig coper.

Fins despres Zigic


Nikola Zigic ja està fent les maletes per tornar a Santander. El davanter accepta la trucada de l'equip en el qual es va fer un nom a Espanya i es marxa cedit al Racing, però amb bitllet de tornada. «El València va apostar per mi i vaig venir aquí per triomfar. Encara que marxi cedit ara, ningú em va treure aquesta idea del cap ».

FUTBOL INTERNACIONAL. El Lazio confirma que vol quedar-se amb l'argentí Mauro Zárate


El president del Lazio, Claudio Lotito, confirma que el seu club ja està treballant per a que l'argentí Mauro Zárate, cedit actualment pel Qatar Al Sadd, pugui quedar-se a l'equip romà.

La copa del rey viatja a l'expojove


Un Nadal més, el club valencianista no s'ha perdut la seva visita a Expojove a la Fira de Mostres de València. Un espectacular estand per a que tots els visitants, amb especial atenció per als més petits de la casa que en aquests dies tan especials.
 
Sentimentaronja © 2010 | Diseñado por Chica Blogger | Volver arriba