El Tau desarma el Barça (70-74)


Convençut del seu enorme potencial i ajudat per l'extraordinària contribució de Sergi Vidal, el millor del partit, el Tau Ceràmica despullar al Palau Blaugrana al Regal Barcelona (70-74) en un intens trobada, resolt amb més dificultats dels previstos a favor del líder de l'ACB.

Any nou, amos nous i partit a la recerca de la zona alta


El Rayo Vallecano buscarà demà a casa davant el Llevant una victòria que tant li va costar aconseguir en els darrers trobades 2008, davant un rival que té els mateixos punts i igualment apunta a la zona d'ascens per al final de temporada.

El Chelsea empata amb un tercera i el City és eliminat pel Forest


El Chelsea va ser sorprès pel Southend United, de la tercera divisió, que li va igualar en l'últim minut (1-1) per forçar el partit de desempat en la tercera ronda de la Copa, que va deixar la gran sorpresa de l'eliminació del Manchester City davant el Nottingham Forest (0-3).

La selecció espanyola d'handbol que dirigeix Valero Rivera ha començat avui en un hotel de Algeciras la seva concentració prèvia al Mundial de Croàcia del 2009, que es disputarà a Zadar del 16 de gener a l'1 de febrer.

Guardiola justifica el retard de Messi


L'entrenador del Barcelona, Pep Guardiola, va justificar avui el retard de l'argentí Leo Messi a la tornada als entrenaments, després que aquest arribés més d'una hora tard a la sessió de treball del Miniestadi, assegurant que el seu retard no és culpa de l' jugador, "sinó, en tot cas, de la vaga dels controladors aeris" de l'aeroport de Barajas.
 
Sentimentaronja © 2010 | Diseñado por Chica Blogger | Volver arriba