El València paga la seva malisima primera part


Un Mallorca que no guanyava des del 26 d'octubre li ha col locat un 3-1 a un desconegut València, molt fluix en tots els aspectes. Malament en defensa (ha tornat a encaixar tres gols) i amb molt poques idees en atac. Hi ha hagut poca fluïdesa, i s'ha mogut la pilota amb lentitud quan no es perdia amb rapidesa. Tampoc va tenir el seu dia el col legiat Iturralde González, ja que en el 1-0 Jurat sembla estar en fora de joc i el penal que dóna origen al 2-0 és falta fora de l'àrea. El València ha jugat una malisima primera part i a la segona a millorat un poquet, però no ha pogut empatar

David Villa, en el punt de mira del Manchester City, segons la premsa anglesa


Assumida la negativa del milanista Kaká, el Manchester City ha ofert 74 milions d'euros més un jugador brasiler, Elan o Jo, per aconseguir la contractació del valencianista David Villa, segons assegura el 'Daily Star' anglès.

El València ja s'ha negat a realitzar l'operació en aquest mercat d'hivern, sempre segons el rotatiu anglès. L'agent del jugador, José Luis Tamargo, ja va reconèixer ahir que Villa té ofertes de clubs anglesos, encara que també va recordar que la intenció de l'internacional espanyol és continuar en el València.
Tot i així, el director executiu del City, Garry Cook, planeja contractar l'internacional espanyol el proper estiu. Per aconseguir-ho, podria presentar una oferta econòmica de 74 milions d'euros a la qual s'uniria el traspàs al València del migcentre Elan o del davanter Jo, tots dos brasilers.

Punxa ací i veuras l'article de Daily Star
 
Sentimentaronja © 2010 | Diseñado por Chica Blogger | Volver arriba