Noticies del dilluns dia 29 de desembre

MATA:Joan Mata va finalitzar 2008, l'any de la seva explosió i posterior confirmació en l'elit del futbol, amb una acció carregada de solidaritat.

LLEVANT:Alex Geijo, capità del Llevant, ha assegurat que tant ell com la resta de companys desconeixen els detalls del procés de venda del club així com la identitat dels nous propietaris, ja que ningú els ha informat i únicament coneixen el que llegeixen a la premsa .

CHELSEA:El magnat rus Román Abramovich, afectat per la crisi financera, estudia la possibilitat de vendre el club de futbol Chelsea londinenc o bé el seu luxós iot "Pelorus", van afirmar diversos mitjans russos.

RUGBY: Les Abelles, després d'una esperançadora primera volta del campionat que li ha col · locat en setena posició de la classificació, ha confirmat la seva presència en la propera edició de la Copa del Rei.

VALENCIACF: El València, que rep el proper dissabte dia 2 de gener a Mestalla l'Atlètic de Madrid en la dissetena jornada de Lliga, no perd el primer compromís de l'any des de 2003.

ALONSO:El representant de Fernando Alonso, Luis García Abad, va indicar que no és un "secret" que el pilot asturià, actualment en l'escuderia Renault, vulgui anar a Ferrari, segons unes declaracions publicades pel diari "La Gazzetta dello Sport". 

PAMESA VALÈNCIA:El Pamesa València haurà d'esperar a la darrera jornada de la primera volta de la Lliga ACB per tractar de tancar la seva classificació per a la Copa del Rei que se celebrarà a Madrid.Rumors de que el ex-valencianista Helguera viatje a la calcio


Des del dilluns la premsa italiana ve especulant sobre el possible interès del Milan per l'ex-valencianista Iván Helguera. Alguns mitjans han assenyalat que Adriano Galliani, l'home que mana en els fichales del club italià, veuria amb bons ulls la contractació del defensa espanyol, entre altres coses, perquè arribaria gratuït, després d'haver deixat fa uns dies la disciplina del València. En la seva portada, el Corriere dello Sport, recull l'interès milanista per Helguera. 

Villar diu que no hi ha "cap acord" per fer una lliga de filials


El president de la Federació Espanyola de Futbol, Ángel María Villar, ha afirmat que no hi ha "ni cap acord, ni res de res" amb la Lliga de Futbol Professional per posar en marxa una lliga amb els filials dels clubs professionals.
 
Sentimentaronja © 2010 | Diseñado por Chica Blogger | Volver arriba