Sorteig de la Champions League



Resum Madrid-Valencia en Italià

Keita i Henry donen una nova victòria al Barça


La Lliga s’ha quedat petita per a aquest Barça. Minúscula. Res ni ningú l’atura, fins al punt que és capaç de derrotar quatre perseguidors directes consecutivament i l’últim, ahir, remuntant a domicili. Al Madrigal, Keita i Henry van capgirar un gol de Cani que semblava tornar l’emoció al campionat i humanitzar l’equip blaugrana. Però no. Era un miratge per als qui volen veure trontollar el líder. El Barça de Guardiola va reaccionar i deixa un mar de distància respecte als rivals: 10 punts sobre el Sevilla, 11 sobre el València i l’Atlètic i 12 sobre el Madrid i el Vila-real.  

Gairebé a cada jornada el Barça ha batut un rècord i això fa que cada vegada resisteixi menys comparacions. Amb la victòria d’ahir ha firmat el millor inici de la seva història –amb tretze triomfs, dos empats i una derrota–, ha superat per primer cop els registres de Cruyff el 1990 i Rijkaard el 2004 i ha igualat el millor de tota la Lliga, que el posseïa el Madrid del 1960, el de Di Stefano jugador. Aquestes xifres li han permès proclamar-se campió simbòlic d’hivern quan encara queden tres jornades per tancar la primera volta. Inèdit. El Barça està jugant una altra Lliga. Porta un ritme prodigiós i, tot i que el nom no soni gaire bé, aquest sí que és un conjunt fantàstic. Ratllant la

perfecció, com el ballet del Bolxoi, com el definia dissabte L’Équipe.

El Platges Castelló premiat com a millor club d'atletisme i millor club masculí

La Real Federació Espanyola d'Atletisme ha donat ha conèixer la llista de premiats per a la Gala de l'Atletisme Espanyol i que ha resolt amb el Playas de Castelló com a millor club i millor club masculí.
El de millor club masculí, és el primer títol que aconsegueix el Playas de Castelló, una classificació que es fa en base als resultats amb l'equip absolut masculí en totes les competicions de clubs i les votacions dels lectors de la revista Atletisme castellà. A més, els atletes del club Miguel Ángel Sancho i Lluis Torla, han finalitzat en la segona i tercera posició, respectivament, de la classificació de millors atletes júniors.

 
Sentimentaronja © 2010 | Diseñado por Chica Blogger | Volver arriba