Empat que deixa mal sabor de boca


El València no aconsegueix passar de l'empat en un partit plaga't de suplents on el València va sofrir casi tot el partit menys la part final quan eixiren Mata i Villa, justament en aquell moment el València comença a crear ocasions i al minut 77 s'adelanta al marcador mitjançant Mata .
Després del gol el València es decidí per anar a aguantar el resultat Peró no ho va aconseguir després de una errada de Bruno que aprofita Gervinho i que acaba provocant l'empat final.
En la primera part els 1o primers minuts van ser del València que va tindre un control total del partit , però després s'atascaren i el Lille comença a tindre la possessió i a crear ocasions que li ho posaren difícil al porter Cesar que demostra que li ho va a posar difícil a Moya.

FITXA TÈCNICA:

LOSC 1: Butelle, Balmont (Va riure Mavuba, min. 75), Obraniak, Aubameyang (Frau, min. 63), Vittek (Gervinho, min. 69), Emerson, Beria, Chedjou, Rami, Hazard i Dumont.

València CF 1: Cèsar, Bruno, Maduro, David Navarro, Albelda, Zigic (Villa, min. 81), Miku (Banega, min. 66), Joaquín, Mathieu, Jordi Alba (Mata, min. 75) i Míchel.

Gols: 0-1 Min. 77 Mata 1-1 Min. 87 Gervinho.

Àrbitre: Alexandru Tudor (Romania) Va amonestar a Balmont i Obraniak, pel LOSC, i a Bruno, Jordi Alba i Maduro, pel València CF.

Incidències: 1a jornada de la Fase de Grups de la UEFA Europa League (Grup B). Stade Métropole (15.000 espectadors).

Enquesta de la setmana:
Penses que Emery ha fet bé canviant a tot l'equip menys a Bruno? Contesteu deixant un comentari a la noticia





 
Sentimentaronja © 2010 | Diseñado por Chica Blogger | Volver arriba