Espanya consegeuix el pas per a els vuitens de final

Espanya ha aconseguit la passada a vuitens de final en aquests dos primers partits després de golejar 8-0 a Tahiti en el primer partit i de guanyar avui 2-0 amb els dos gols del juvenil Fran Merida.
El primer gol arriba sobre el minut 33 quan Fran Merida aprofita una dolenta sortida del guardameta Nigerià per a fer-li una vaselina.

La primera part va estar molt igualada , els dos equips atacaven i tenian moltes ocasions.

En la segona part Nigèria va anar a per l'empat , finalment no el va conseguir però llança un balo al travesser i li van anul·lar un gol per fora de joc.

En els ultims 15 minuts quan Nigèria atacava mes que mai , el seleccionador espanyol Luis Milla va donar entrada al jove zaragozista Ander Herrera que poc despres provocoa un penalt que va suposar el 2-0 definitiu.

Fitxa tecnica:

Alineacions: 0. Nigèria: Uche Okafor; Daniel Adejo, Harmony Ikande (m.44 Rabiu Ibrahim), Nurudeen Orelesi, Obiora Nwankwo, Raheem Lawal, Ibod Edet; King Osanga, Odion Ighalo; Kehinde Fatai (m.46 Omatsone Aluko) i Stanley Ohawuchi (m.62 Gbolahan Salami).

Entrenador: Samson Siasia 2.

Espanya: Sergio Asenjo; César Azpilicueta, José Angel, Alberto Botia, Víctor Laguardia; Marcos, Daniel Parell (m.73 Ander Herrera), Jordi Alba, Fran Mèrida (m.88 Kike), Aarón

Entrenador: Luis Milla.

Gols: 0-1, m.33: Fran Mèrida. 0-2, m.83: Fran Mèrida

Àrbitre: Frank de Bleeckere, de Bèlgica. Va treure targetes grogues als espanyols Parell, Fran Mèrida, Botia, Alba i Ander, i als nigerians Aluko i Ighalo, i va expulsar al nigerià Salami.