Perfecta Jornada per al València

Als primers minuts del partit semblava que un altre partit més no acababa d'arribar el bon joc, però desprès es va convertir en una autèntica lliçó, que acaba amb un resultat contundent de 4-1. El València ha tornat a guanyar a Mestalla després de 2 mesos i ha recuperat la bona forma de Mata, Villa i Silva.

Al minut 20 una gran passada del canari David Silva a Mata va permete que el València s'avançara al marcador. 5 minuts després Silva va ser derribat per Licht dins l'area i l'arbrit va senyalar al punt de penal, que va ser transformat per David Villa.

A la represa el Getafe retalla distàncies mitjançant Casquero de penalti. Això va donar certes esperançes al Getafe , que s'esfumaren quan Albiol feia el 3-1 i a minuts despres Villa marcava un altra vegada de penalti i que deixava el 4-1 definitiu.

- Fitxa tècnica:
4 .- VALÈNCIA: Cèsar, Albiol, Maduro, Albelda, Moretti, Pablo Hernández, Manuel Fernandes, Michel (Edu, 61 '), Mata, Silva (Vicente, 77') i Villa (Morientes, 74 ').

1 .- GETAFE: Jacobo, Cortés, Belenguer, Mario, Licht (Casquero, 46 '), Manu, Celestini, Granero, Gavilán, Uche (Contra, 70') i Soldado (Ustari, 58 ').

Gols: 1-0, m.20: Mata; 2-0, m.25: Villa (p); 2-1, m.49: Casquero (p.); 3-1, m.55: Albiol; 4 -1, m.59: Villa (p.)

Àrbitre: Clos Gómez. Va Amonestar al local Michel; i als visitants Mario, Soldado i Contra. Va expulsar per doble groga al porter visitant Jacobo (m.57)

Incidències: partit disputat en el camp de Mestalla davant 35.000 espectadors. Terreny de joc en bones condicions. Es va guardar un minut de silenci en memòria de Ramón Victoria, expresident del Llevant UD.