Mata marca el primer gol a europa

Juan Manuel Mata, davanter del València i autor del primer gol en la golejada del seu equip per 0-4 davant el Rosenborg a la Copa de la UEFA, es estrena d'aquesta manera com a golejador en competició europea.
El futbolista burgalès va obrir el marcador amb una rematada de cap en el minut 22 però més tard uns problemes físics el van obligar a ser substituït a la mitja part pel seu company Joaquim.
El partit davant el Rosenborg és el cinquè que disputa Mata a Europa, un de la Lliga de Campions i quatre de Copa de la UEFA, però el primer que ho fa com a titular, ja que aquesta temporada davant Marítim i Copenhaguen va ser reservat per la seva tècnic Unai Emery.
El davanter del València, que va arribar la temporada passada procedent del Reial Madrid-Castella, va debutar en competició europea el passat 11 de desembre de 2007 en l'empat a zero aconseguit davant el Chelsea a Stamford Bridge.
Mata va entrar substituint un Vicente Rodríguez una manca de 15 minuts pel final del partit però va ser l'únic que suc en tota la temporada, ja que el València va quedar eliminat i ell no va comptar amb la confiança de Quique Sánchez Flores a l'inici del curs.