Una cabotada salvadora de Baraja dona tres punts al València

Hui, era vital guanyar perque duien 2 derrotes seguides en casa.
A la primera part han jugat molt bé i han marcat 2 gols, fins que Edu que era el que millor estava jugant s'ha lesionat al minut 39 del la primera part. A la segona part han eixit dormits i al minut 56 ha clavat el 2-1 el reial Betis i al minut 62 Raul Albiol ha salvat el baló a la línia de gol, però el baló s'ha quedat mort en l'area petita, aleshores Renan ha tocat un poquet la pilota, però desgraciadament li ha caigut al Sergio Garcia el davanter del Betis, i quan anava a reventar la porteria rival ha arribat Marchena i li ha fet penalty, l'arbrit ho ha assenyalat i ha expulsat a Marchena, el Betis a tirat el penalty i a marcat Emana. Al minut 72 ha marcat Baraja de cap.
El València ho ha passat fotut fins a que el partit a acabat.

Golejadors: min 11 Villa 1-0, min 20 Mata 2-0, min 56 Juanma 2-1, min 65 Emana (p), min 74 Baraja