Escandol a a segona diviso


L'exfutbolista del Tenerife Jesús Antonio Mora 'Jesuli' ha negat avui que ell i la plantilla d'aquest club "rebessin quantitats econòmiques alguna per guanyar o perdre" en el partit que va enfrontar al Màlaga i al Tenerife el 15 de juny de 2008 i per el que el club malagueny va pujar a Primera Divisió.

EFE En un comunicat remès a Efe pel seu advocat i signat pel futbolista, aquest surt al pas de la informació que publica avui el diari "El Mundo", segons la qual l'exfutbolista del Tenerife ha confessat al president de la Reial Societat, Iñaki Badiola, en una conversa telefònica que ell i els seus excompanys rebre diners per perdre en el partit amb el Màlaga en l'última jornada de Lliga del campionat de Segona Divisió.

A més, 'Jesuli' argumenta que ell es trobava a Sevilla quan es va celebrar l'esmentat partit recuperant d'una fractura nasal, provocada en un partit contra l'Albacete, per la qual cosa "és absurd comprendre que un jugador que no podia participar en aquesta trobada va a percebre quantitats per l'esdevenir del mateix ".

Així mateix, l'exjugador del Club Deportivo Tenerife ha qualificat de "incertes aquestes manifestacions, ja que s'han sostret d'una conversa privada entre Jesús Antonio Mora Nieto i Iñaki Badiola sense el consentiment del primer per tal gravació o reproducció".

"Jesuli 'considera" reprotxable i condemna "qualsevol" alteració del resultat d'una competició, ja sigui per primes a tercer per guanyar o perdre "i anuncia que es reserva les accions judicials corresponents davant del responsable de la divulgació de l'esmentada conversa telefònica.
 
Sentimentaronja © 2010 | Diseñado por Chica Blogger | Volver arriba