Noticies del dilluns dia 29 de desembre

MATA:Joan Mata va finalitzar 2008, l'any de la seva explosió i posterior confirmació en l'elit del futbol, amb una acció carregada de solidaritat.

LLEVANT:Alex Geijo, capità del Llevant, ha assegurat que tant ell com la resta de companys desconeixen els detalls del procés de venda del club així com la identitat dels nous propietaris, ja que ningú els ha informat i únicament coneixen el que llegeixen a la premsa .

CHELSEA:El magnat rus Román Abramovich, afectat per la crisi financera, estudia la possibilitat de vendre el club de futbol Chelsea londinenc o bé el seu luxós iot "Pelorus", van afirmar diversos mitjans russos.

RUGBY: Les Abelles, després d'una esperançadora primera volta del campionat que li ha col · locat en setena posició de la classificació, ha confirmat la seva presència en la propera edició de la Copa del Rei.

VALENCIACF: El València, que rep el proper dissabte dia 2 de gener a Mestalla l'Atlètic de Madrid en la dissetena jornada de Lliga, no perd el primer compromís de l'any des de 2003.

ALONSO:El representant de Fernando Alonso, Luis García Abad, va indicar que no és un "secret" que el pilot asturià, actualment en l'escuderia Renault, vulgui anar a Ferrari, segons unes declaracions publicades pel diari "La Gazzetta dello Sport". 

PAMESA VALÈNCIA:El Pamesa València haurà d'esperar a la darrera jornada de la primera volta de la Lliga ACB per tractar de tancar la seva classificació per a la Copa del Rei que se celebrarà a Madrid.



5 comentaris:

sentimentblaurana ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Ángel R. ha dit...

Buenas,buen blog.Empezais el año contra nosotros,espero que perdais el primer partido de año,pero que luego vayais arriba,saludos!
www.atleti1903.blogspot.com

Juan Emilio H.Z ha dit...

Un articulo muy interesante mis felicidades y visiten mi blog: http://pasiongrana.blogspot.com/ un saludo y felices fiestas

Aufgeblassen ha dit...

Speak English, you stooge!

Aufgeblassen ha dit...

Speak English, you stooge!

 
Sentimentaronja © 2010 | Diseñado por Chica Blogger | Volver arriba