Ribery diu que està "obert" a clubs com el Madrid



L'internacional francès i jugador del Bayern Munic Franck Ribéry, s'ha declarat "obert a tot" i el diari "Bild" no descarta negociacions amb el Reial Madrid.
En la seva edició d'aquest divendres, el popular rotatiu assegura que l'ídol del Bayern té al seu equip, en el qual juga des de fa quatre anys, "atemorit", amb les seves recents declaracions a Dubai, on s'entrena l'equip durant el recés hivernal: "No puc prometre que vagi a esgotar el meu contracte. Un mai sap a la vida el que pot passar. I jo estic obert a tot", ha dit.
Encara que el contracte de "l'home de l'any", com ho va qualificar el passat mes de desembre la revista esportiva alemanya "Kicker", acaba el 30 de juny de 2011, i Karl-Heinz Rummenige, el cap de la presidència bávara, no té intenció d'amollar, Ribery ja somia amb altres destinacions.
"Bild" s'encarrega de destacar que el seu nou assessor, Alain Migliaccio, va ser qui va coronar el traspàs de Zinedine Zidane, estrella del Reial Madrid entre 2001 i 2006, i ara s'encarregaria de defensar les aspiracions del seu compatriota Ribery.
l francès que va comprar el Bayern a Marsella el 2007 per 25 milions d'euros no fa precisament les delícies dels seus caps bávaros, exigint més estrelles en l'equip: "Necessitem un altre jugador bo si volem millorar la nostra qualitat de joc i les nostres aspiracions a la Lliga de Campions ".
Ribery explicava fa poques setmanes al "Kicker" que el Bayern està entre els millors clubs del món, però que, posats a somiar, també ho fa per el Reial Madrid, el Barcelona, el Manchester i el Chelsea.
 
Sentimentaronja © 2010 | Diseñado por Chica Blogger | Volver arriba