Empat baix la neu i Cesar lesionat


El València surt de Kíev amb un empat a un gol que li atorga un mínim avantatge pel valor doble dels gols en camp rival. No obstant, malgrat aquest resultat positiu, cal rematar la feina a Mestalla la setmana que ve. El València no es va adaptar malament al fred i la neu, i va aprofitar una de les escasses ocasions clares que va tenir per mitjà de Silva. En el deure dels de Emery, que segueix sense donar bones sensacions en defensa i va tornar a encaixa un gol a pilota parada.
Cal destacar que Cesar Sanchez a 5 minuts del final a s'ha lesionat, i pel que pareix és greu, i segurament és pedra el seguent partit contra el Deportivo de la Corunya, pero encara no se sap l'abast de la lesió, ara tornara Guaita, que molta gent (incluit jo) pensa que encara no esta al nivell per a jugar a primera divisio, però que anem a fer, és el unic porter que no esta lesionat.

Font: Sentimentaronja

4 comentaris:

Anònim ha dit...

La lesió de Cesar es un motiu més per a protegir la zona defensiva de l´equip. Tancar espais, fer mes ajudes i juntar-se. Si li ajuden, Guaita pot complir. Fara falta molta implicació de l´equip

FERNANDO SANCHEZ POSTIGO ha dit...

Con la lesión de César, el Valencia deberá apostar por el canterano Guaita. NO se notará mucho la baja de César, no me fío de él. Un abrazo.

Anònim ha dit...

Si César fuera baja yo si creo que el Valencia lo notaría : primero porque Emery no confía en Guaita y luego el ex del Tottenham no ha hecho malos partidos .

Un saludo

Ángel R. ha dit...

Hola,sobre lo de Perea,que me preguntaste en mi blog,tiene un traumatismo cráneo-encefálico y estará de baja 1 mes.Un saludo.

 
Sentimentaronja © 2010 | Diseñado por Chica Blogger | Volver arriba