Un empat amb sabor de victoria


València i Barcelona oferiren un gran partit , que al final acaba en empat. No obstant això l'empat li deixa millor sabor de boca al Barça ja que salvà el punt en els últims 5 minuts.

Als primers minuts es veia com el Barça tenia la possessió de la pilota , però el València no deixava que tiraren a porteria.  

Quan el València pareixia que havia equilibrat el partit i que tenia oportunitats de gol va arribar el gol del Barça mitjançant una gran jugada de Iniesta que va aprofitar Messi.  

Al minut 29, quan el València estava atacant l'arbitre no pita dos penals clarissims a Silva i a Villa . Al minut 42 Maduro posa les tables al marcador després d'una treta de corner. Seguidament arriba el 2-1 , que va ser una gran combinació entre Villa i Pablo. En la qual Pablo va fer un gran esprint i va guanyar en velocitat als 2 centrals del Barça.

La segona part va cobrar molta emoció, ja que el Barcelona va assumir riscos sense renunciar al seu futbol. Mentres l'equip valencià intentava sentenciar, encara que li faltava precisió a l'hora de sortir a la contra. 

Tanmateix, el triomf es va escapar d'una manera inesperada, a pilota parada, després d'un rebot i amb una rematada lletja i afortunada d'Henry (encara que Cèsar no va ser tot el contundent que hauria en el refús, tot sigui dit). Al final el València es conforma amb l'empat.  

Fitxa tècnica: 2 .- València: Cèsar, Miguel (Moretti, 77 '), Maduro, Albiol, Alexis, Marchena, Baraja (Michel, 67'), Pablo, Silva, Mata (Vicente, 82 ') i Villa  

2 .- Barça: Valdés, Dani Alves, Puyol, Piqué, Abidal, Busquets, Keita (Henry, 63 '), Xavi (Gudjhonsen, 76'), Iniesta, Messi i Etoo. Gols: 0-1, m.24: Messi; 1-1, m.42: Madur; 2-1, m.45: Pablo; 2-2, m.85: Henry  

Àrbitre: Muñiz Fernández. Va amonestar als locals Silva, Pablo, Marchena, Baraja i Madur; i als visitants Valdés i Iniesta.

5 comentaris:

Daniel14 ha dit...

Hola, la veritat es que va ser un molt bon partit. Reconeixo que el València va llugar millor que el Barça.
Espero que guanyi al Madrid!

Salutacions

JORGE ha dit...

lo de los penalties no los veo tan claros aun asi tiene merito ese planteamiento de Emery con enorme presion al juego blaugrana que anulo parte de su potencial.
saludos

Noé Hernández ha dit...

Gran partit del València que crec que va meréixer guanyar, encara que el punt davant el Barça no es del tot roí. Salutacions.
www.migustoparticular.blogspot.com

Gabriela Miranda ha dit...

Buen partido Valencianista aunque algunas veces hiciesteis la misma tactica que el Madrizzz PERDER TIEMPO Y PEGAR PATADAS.

Saludos.

futbollium ha dit...

Por resultados y moral ahora mismo el valencia tiene la posibilidad de entrar en la champions de forma directa quitándole la tercera plaza al Sevilla .

Un saludo

 
Sentimentaronja © 2010 | Diseñado por Chica Blogger | Volver arriba