Gran Remontada de la selecció



Avui es disputava el partit commemoratiu del centenari del futbol a Macedonia, s'enfrontaven Espanya i Macedonia. El jugadors eixiren dels vestuaris amb la samarreta de Daniel Jarque , tristament mort el dissabte passat i desprès es feia un minut de silenci per a recordar-lo. El partit començava amb aquesta alineació: Reina en la porteria; Arbeloa, Puyol, Piqué, Capdevila els defenses ; Xabi Alonso, Xavi, Cazorla, Silva els centrocampistes i finalment Torres i Villa els davanters. Macedonia comença el partit pressionant molt a la selecció , i alguns despiste provoca que Pandev avançara a Macedonia al marcador. En aquell moment Macedonia es posa a jugar al contra-atac i Espanya comença a tindre la possessió de la pilota, però al minut 30 Pandev es planta davant Reina i marca el 2-0.
Al descans Del Bosque va fer 3 canvis Villa, Xabi Alonso i Cazorla eixiren del terreny de joc i entraren Riera, Busquets i Cesc. Pareix que va acertar en els canvis perquè Espanya remunta un 2-0 en menys de 10 minuts, primer marca Torres , als 3 minuts marca el culé Pique i dos minuts més tard Riera avança a la selecció marcant un autentic gol per tot l'escaire. Aprofitant que Espanya estava per damunt al marcador Vicente del Bosque va fer debutar a Diego Lopez i a Monreal. En els últims minuts Macedonia tingué algunes oportunitats però no pogué aprofitar ninguna.

2 comentaris:

futbollium ha dit...

La España del primer tiempo estaba totalmente fuera del partido , lo demostró al entrar al trapo en la " agresión " de Naumoski a Puyol que terminó de desconcertar a los Del Bosque . Menos mal que el descanso sirvió para salir con nuevos aires que si no ...

Un saludo

FERNANDO SANCHEZ POSTIGO ha dit...

No me lo esperaba, pero en 10 minutos meterieron 3 goles. un récord histórico. Un abrazo.

 
Sentimentaronja © 2010 | Diseñado por Chica Blogger | Volver arriba