El Valencia torna a tirar dos punts

El València no va poder empatar fins al minut 24 després d'una jugada magistral de Pablo Hernandez que acabo dintre de les malles, tres minuts després el València tornava a aprofitar un error defensiu del Atletico i remuntava el 1-0 després d'una perfecta assistència del canari David Silva que aprofitava el "Killer del València" David Vila. Els minuts finals van ser un monologo del València que va gaudir de moltes ocasions.

En la segona part els dos equips van baixar la intensitat de la primera part encara que el partit va seguir sent igual d'emocionant que en la primera part, amb ocasions de gol per als dos equips , Vila va tenir dues ocasions clares per a sentenciar el partit però una es va anar al pal i l'altra la va detenir Roberto, Aguero també fallo un mà a mà amb Moyà.

En els minuts de descompte quan el València ja pensava que tenia els tres punts en la mà , arriba l'empat final de l'Atlètic mitjançant Maxi que aprofito un error de Alexis.

- Fitxa tècnica: 2 - València: Moyà, Bruno, Alexis, Dealbert, Mathieu, Marchena, Banega (Madur, m.80), Pablo, Silva, Mata (Joaquín, m.83) i Vila.

2. - Atlètic de Madrid: Roberto, Valera (Juanito, m.41), Ujfalusi, Perea, Antonio López, Cléber Santana (Reyes, m.75), Assunçao, Jurat, Simao (Maxi, m.57), Averany i Forlán.

Gols: 0-1, m.7: Averany. 1-1, m.25: Pablo. 2-1, m.27: Vila. 2-2, m.92: Maxi.

Àrbitre: Clos Gómez (col·legi aragonès). Va amonestar pel valència a Vila i Silva, i per l'Atlètic de Madrid, a Maxi.

Incidències: partit disputat en el camp de Mestalla davant 45.000 espectadors. Terreny de joc en bones condicions. Ambdós equips van saltar al camp amb una pancarta de suport a la candidatura de Madrid per a l'organització dels Jocs Olímpics de 2016, que tindrà una subsed de vela a València. Víctor Claver, jugador valencià de la selecció espanyola de bàsquet campiona d'Europa, va fer el servei d'honor. Al final del partit els aficionats es van acomiadar de Emery amb xiulets i amb panyolada inclosa.