El València torna a la " Zona Champions "



Avui era un partit molt important , perque despres de 2 mesos llargs el València podia tornar a la " Zona Champions ", i ho ha conseguit. En canvi el Sporting després d'aquest partit s'apropa a les zones de descens a soles 10 jornades del final de la liga.

El Sporting comença fort , però el València va saber dominar la situació, tot i aixó el València marca primer mitjançant un autèntic golàs del canari David Silva.  
Al minut 33 l'arbrit es va inventar un  un penal inexistent d'Albiol que va provocar que Barral empatara el partit. 

La represa va començar igual que a la primera part . El València no acabava  d'estar còmode. Tothom ho veia. També Emery, que va donar entrada Baraja. L'efecte va ser instantani. Mata i Villa es van convertir en els protagonistes de la jugada que va suposar el 1-2 al marcador quan es portaven deu minuts de la represa. El primer va encarar a Sastre i aquest va cometre un innocent penal que Villa no va perdonar i tampoc celebrar.

Quan donava la sensació de que el València tenia dominat el partit , va 
va arribar l'empat. Diego Castro va recuperar una pilota, va centrar i Bilic va rematar de cap fora de l'abast de Cèsar i enmig del deliri de la grada que de nou es va bolcar en donar suport al seu equip.

Aquest resultat no li servia de res al València per això va ser ambicios, i va marcar un gol in-extremis (com fa el Reial Madrid ) mitjançant el burgales Mata.


- Fitxa tècnica:
2 .- SPORTING: Lafuente, Sastre, Iván Hernández, Neru, José Ángel; Michel (Kike Mateo, 81 '), Diego Camacho, Luis Morán (Bilic, 64'), Carmelo (Raúl Cámara, 85 '), Diego Castro i Barral.

3 .- VALÈNCIA : Cèsar, Albiol (Miguel, 81 '), Madur, Marchena, Alexis; Albelda, Michel (Baraja, 51'); Pablo Hernández (Joaquín, 71 ') Silva, Mata i Villa.

Gols: 0-1, m. 18: Silva; 1.-1., m. 33: Barral (p.); 1-2, m.54: Villa (p.); 2.-2., m. 70: Bilic; 2.-3., m. 87: Mata

Àrbitre: Fernández Borbalan. Va mostrar targetes grogues als locals Neru, José Ángel, Diego Camacho i Sastre; i als visitants Michel, Albiol i Villa

Incidències: Al voltant de 23.000 espectadors amb presència de 500 aficionats del València

17 comentaris:

fernando ha dit...

Enhorabuena!!! El Valencia ha ganado con justicia y se coloca cuarto. Varios equipos lucharón por dicha plaza en las úlitmas jornadas. El Valencia debe afrontar todavía el Tourmalet liguero. Un abrazo.

Captain Baul ha dit...

Siempre he pensado que el Valencia se mete en Champions, estoy seguro que lo vais a lograr, además será una gran noticia para el futuro che...

Patxi Cervantes ha dit...

Hola.
Ya ves que Valencia y Osasuna van de la mano en su recuperación clasificatoria. Casi sin querer ya estais en "Champions", con la inestimable colaboración del resto de equipos que pinchan. Enhorabuena.
A poco que mantenga el nivel y con la calidad que tiene el equipo, no tendreis problemas para jugar la previa europea. Es una forma de asegurar un dinero importante y olvidar un poco los traspasos.
Saludos rojillos.

Albert ha dit...

Sembla ser que el València torna a ser el de sempre. Jo crec que es classificarà per la Champions, tot i que espero que punxi contra el Barça.

Adéu!

Dani Navedo ha dit...

Hola compañero.

Respecto a tu pregunta, debo admitir que no sabría responderte con certeza, ya que yo no me encargo del apartado referente al diseño en muchas ocasiones. Sin embargo, buscando en google "menu deplegable para blogger", seguro que te sale algún tutorial o algo por el estilo.

Saludos!!

Gabriela Miranda ha dit...

Felicidades, os lo mereceis.

Saludos.

Talibán Sevillista ha dit...

Enhorabuena por la victoria.
el Villarreal está en horas bajas y habeis sabido aprovecharlo.Eso si, el próximo Domingo no penseis en los puntos que esos ya tienen dueño :)
Un Saludo y suerte para el Lunes jejejejejejejejeje

Anònim ha dit...

Hola amigo cmo stas?

Mi msn xa charlar y debatir de futbol es diegocapel93@hotmail.es y ardaturan93@hotmail.es AGREGAME!

COMENTA Y SIGUE TMBN mi otro blog!!

www.sevillafcelmejor.blogspotcom y www.hat-trick-internacional.blogspot.com

Grasias!

fernando ha dit...

Te doy un consejo. Cuando comentes en un blog, no pidas que la gente entre en tu blog. Quién quiera lo va a hacer lo digas o no. Queda algo feo pedir que vayan al blog de uno. Un abrazo.

Noé Hernández ha dit...

Ja estem en Champions i depenem de nosaltres mateixos. Amb patiment però vam aconseguir els tres punts que es lo important. Te espere al meu blog
www.migustoparticular.blogspot.com

Sílvia ha dit...

Hola!
El valència torna a ser un gran equip. La classificació per la champions està cada cop més propera.
salutacions
sílvia

Il capo hispalensis ha dit...

Enhorabuena por la victoria, fue sufrida pero llegó. Así que al menos gané mi apuesta en Betfair, XDDD. Nosotros nos quedamos echos polvo con el fiasco que supuso el gol de Gavilán.

Respecto a lo del Valencia-Sevilla, hombre, yo lo "tengo claro", porque soy del Sevilla y no voy a decir lo contrario, jeje, así que nos veremos las caras el próximo finde y que gane el mejor.

Saludos.

La Voz del Hincha Mirasol ha dit...

HOLA

SOMOS DE LA VOZ DEL HINCHA MIRASOL ARGENTINA Y QUERIAMOS UN INTERCAMBIO DE LINK YA QUE NOS GUSTO TU BLOG, DESDE YA GRACIAS Y ESPERAMOS TU RESPUESTA.

WWW.LAVOZDELHINCHAMIRASOL.BLOGSPOT.COM

Javi ha dit...

que bien se ve albert jeje

José Sellés ha dit...

hola Albert, digo lo mismo que decia hace tres semanas,con todo lo ocurrido este año, que el Valencia quede en zona champions ya sería un exito.
te espero en
futbol-chicks.blogspot.com

Alba ha dit...

Una bona victoria; la veritat es que haurà de seguir treballant de valent per aconseguir la plaça de champions i es que la lluita per la cuarta plaça està que treu fum amb molts aspirants.
Salutacions

rafamapa ha dit...

A remar Albert a remar.
El compromis mes dificil sera dema.
Que lluiten el que puguen, i... "que vinga neta i pura, i no mos pedregue" com al Sevilla!!!

Amunt Valencia

 
Sentimentaronja © 2010 | Diseñado por Chica Blogger | Volver arriba