Som Campions del Món!


La selecció fa història i es proclama campiona del món per primera vegada en la seua història, amb un gol d'Andrés Iniesta que mai oblidarem. El partit va ser molt dur, sobretot per la duresa de les entrades dels holandesos encapçalats per Van Bommel, això va provocar que Espanya no poguera desarrollar el seu gran joc. 

El partit començà com el dia d'Alemaia, els primers 15 minuts vam tindre 2 o 3 ocasions clares, però Holanda va reaccionar i es va col·locar bé en el camp i va començar a donar patades sense sentit. 
Alguns jugadors holandesos, com Van Bommel i De Jong van meréixer l'expulsió, però l'anglés Howard Webb inexplicablement li va traure groga.

En la segona part Espanya va baixar el llistó i Holanda va tindre diverses ocasions. 
Del Bosque va traure a Navas per a que buscara a Van Bronckhorst que tenia targeta. Es van complir els 90 minuts reglamentaris i el marcador reflectia un 0-0, hi havia pròrroga. 

En la prorroga Espanya dominà i va tindre diverses ocasions claríssimes. 
Fins que en el minut 116 el futbol va ser just i Andrés Iniesta marcà el gol definitiu. En aquell  moment tot el món va ser a tirar-se damunt d'Andrés Iniesta (incluit tot la banqueta) menys Iker que es va posar a plorar en la porteria d'emoció. 

I aquest mundial és per a tots aquells jugadors i aficionats que van veure com es quedavan a les portes de semifinals.

Hem fet història, ahir tot el món es va rendir als peus de la selecció. I ara tenim una estreleta en l'escut, esperem sumar moltes més en els pròxims anys."
 
Sentimentaronja © 2010 | Diseñado por Chica Blogger | Volver arriba