Descàrrega afirma que sempre va jugar amb il · lusió i anuncia mesures legals

L'exjugador del Llevant Iñaki Baixa, va afirmar en un comunicat que cada vegada que va vestir la samarreta d'aquest club ho va fer amb "il · lusió, entrega i esforç" i va anunciar mesures legals davant les notícies que l'afecten i que han semblat recentment en els mitjans de comunicació.
EFE El comunicat remès pels advocats del futbolista està signat en el dia d'avui a Varsòvia, ciutat on resideix el futbolista que des d'aquesta temporada milita al Legia de la capital polonesa.
Segons va emetre en la nit de dimecres el programa SportCV de la cadena Popular TV, el Llevant podria haver deixat perdre davant l'Athletic en el partit de la darrera jornada de la Lliga 2006-07, tal i com es desvetlla de la gravació d'una conversa entre el president del club, Julio Romero, i Iñaki i baixades.
El comunicat als mitjans de comunicació que signa avui Baixada va dirigit "en particular a l'afició ia les penyes del Llevant" i en ell s'indica que cada vegada que ha vestit la samarreta del club, l'ha defensat "amb la màxima il · lusió, lliurament i esforç ", igual que els seus companys.
"Els meus advocats tenen instruccions expresses de procedir a exercir les accions legals pertinents i és únicament pel seu consell i recomanació per la qual cosa no vaig a realitzar cap altre tipus de declaració, demanant respecte per la meva persona i la meva família", conclou el text.
 
Sentimentaronja © 2010 | Diseñado por Chica Blogger | Volver arriba