EL Liverpool segueix lider



El migcampista espanyol Xabi Alonso va ajudar avui el Liverpool a mantenir-se en el més alt de la "Premier", després de derrotar el club de Rafa Benítez al Blackburn Rovers (1-3) en una jornada exitosa, també, per al segon classificat, un Chelsea que va complir davant el Bolton Wanderers.
EFE Alonso està de moda entre l'afició "xarxa". L'expresident de la Reial Societat va resultar, una altra jornada més, crucial per al seu equip. Avui va estrenar el marcador, i ho va fer anotant des de l'extrem de l'àrea de penal a una passada de l'holandès Drik Kuyt en la segona meitat de partit. El seu company israelià Yossi Benayun, també amb l'ajuda crucial de Kuyt, va augmentar el marcador deu minuts més tard. Els Rovers tractar d'escurçar distàncies amb un precís rematada de cap de Roque Santa Cruz, però la defensa "xarxa" es va mantenir ferm per evitar l'empat.

I no només això. Li va tocar el torn al capità, el migcampista anglès Steven Gerrard, que va posar el punt daurat amb el tercer tant, en l'últim minut. Els tres punts són vitals per a l'equip d'Anfield, que suma 37 punts i segueix aferrada al liderat del torneig.

Continua en ratxa, i enganxada als "reds", el Chelsea, que avui va imposar el seu futbol al del Bolton Wanderers en el Reebok Stadium (0-2) per encadenar la seva onzena victòria consecutiva fora de casa gràcies a les intervencions del francès Nicolas Anelka i del portuguès Deco, ex barcelonista. Els "blues" que tutela el brasiler Luiz Felipe Scolari prossegueixen la seva escalada cap a dalt de la competició, a l'espera d'una peça del Liverpool, del qual els separa només un punt.

Al Emirates, l'Arsenal de Cesc Fábregas solvent amb èxit la seva cita a casa davant un rival que no va estar a l'altura, un Wigan que no es les apañó per enderrocar la saga londinenc, i que avui sucumbir per 1-0 davant els " troneres "d'Arsene Wenger, que es col · loquen temporalment en tercera posició, per davant del Manchester United, que avui juga davant del Sunderland. El gol per l'onze de Wenger ho va rubricar l'togolés Emmanuel Adebayor, i va ser el seu primer tant des que es reincorporaran a la plantilla després de la seva baixa per una lesió al turmell.

El Manchester City, sense el lesionat Robinho, va empatar avui a un a domicili davant el club londinenc Fulham. Davant l'atenta mirada del seleccionador d'Anglaterra, l'italià Fabio Capello, que va seguir el duel des de les grades com a espectador de luxe a l'estadi de Craven Cottage, el davanter zimbabuense Benjani Mwaruwari obrir el marcador per al conjunt visitant als sis minuts de partit . Li contestà la formació local en la primera meitat amb una acció del migcampista anglès Jimmy Bullard, amb assistència de Bobby Zamora, que va ser, per cert, el seu primer gol Lliga de la temporada.

La jornada va ser moguda per al Hull City. Un gol anotat en pròpia meta del debutant "rebel" del torneig anglès, que va marcar a la recta final del partit Ross Turnbull, va donar avantatge al Middlesbrough. El conjunt local va respondre amb l'empat davant el "Boro" abans del terme del partit i va aconseguir remuntar i segellar la victòria amb un penal, que va convertir Marlon King després d'una falta de David Wheatear, que va costar al jugador del "Boro" la seva expulsió.

Per últim, dos gols del davanter anglès Michael Owen no van aconseguir evitar l'empat a dos del Newcastle United davant el Stoke.
 
Sentimentaronja © 2010 | Diseñado por Chica Blogger | Volver arriba