Crespo diu no a l'oferta de l'Espanyol


L'Espanyol segueix rastrejant el mercat a la recerca d'un davanter centre per reforçar la seva plantilla després que el jugador argentí de l'Inter de Milà Hernán Crespo, un dels seus objectius, hagi declinat una oferta blanc-i-blau.

A falta de poc menys de cinc dies perquè es tanqui el mercat d'hivern, el club català centra tots els seus esforços en la contractació d'un davanter. Una altra opció que agrada és la del futbolista del Colo Colo Lucas Barrios, encara que el preu del traspàs és el principal escull.

L'Espanyol no descarta incorporar un jugador extracomunitari tot i tenir les tres places ocupades, ja que confia que el defensa argentí Nico Parella pugui obtenir la nacionalitat italiana. Per tant, el central deixaria una plaça lliure.

El club blanc-i-blau espera anunciar en les pròximes hores algun fitxatge, encara que per a això haurà d'accelerar les sortides, ja que té les 25 fitxes ocupades.

1 comentaris:

Alba ha dit...

La veritat es que no sé si hagués sigut un bon jugador per l'Espanyol, la seva edat es un handicap. A més, la seva fitxa es molt alta i no crec que rebaixi ni un cèntim.
Salutacions.

PD: Bon blog

 
Sentimentaronja © 2010 | Diseñado por Chica Blogger | Volver arriba