Gravessen penja les botes

L'exjugador del Reial Madrid Thomas Gravesen anunciar avui la seva retirada del futbol als 32 anys després de diversos mesos sense equip després de rescindir el seu contracte amb el Celtic de Glasgow el passat tardor. "He passat 12 fantàstics anys a l'estranger i he jugat en quatre països diferents i això m'ha donat experiències increïbles per les quals estic molt agraït. Si pogués repetiria tot altra vegada, però compleixo 33 anys el març i el correcte és aturar abans de que l'edat i la salut em obliguin a això ", va afirmar el jugador en un comunicat. Este jugador ha fet famosa una forma de regatejar que es diu: "la Gravesinha" .
Acì podeu vore el video complet que feren els de Canal + o sols la Gravesinha.
El Video complet

La Gravesinha

2 comentaris:

El Abuelo ha dit...

Hola. Gracias por visitarme. Te despejo la duda, estos partidos son las eliminatorias sudamericanas sub 20 rumbo al mundial de Egipto. Por el momento los clasificados al hexagonal, donde se enfrentarán 6 equipos para ver quienes van al mundial son: Uruguay y Brasil. Cualquier otra duda me avisas, que yo te contestaré. Te felicito por tú página. Sigue así. Saludos.

www.amantesalfutbol.blogspot.com

Anònim ha dit...

Este Gravesen no lo hizo mal en el Everton pero no debía haber fichado por el Madrid , no era un medio defensivo como pretendían en la casa blanca y la liga española noestaba hecha para él . No debió salir de la Premier , ahora en la selección danesa formaba una pareja que intimidaba junto a Tofting .

Un saludo

 
Sentimentaronja © 2010 | Diseñado por Chica Blogger | Volver arriba