Al València se li resisteix la victoria de visitant


Hui el València tenia a les seves mans seguir en zona champions, el partit a començat bé, i al minut 24 De Guzman ha rebutjat la pilota cap a la seva porteria, i per alli ha aparegut David Villa totalment sol per avançar-se al marcador,  A 15 minuts per a que fiinalitzara el partit el Deportivo ha aprofitat una jugada a pilota parada i ha empatat el partit mitjançant Piscu.
El partit ens ha deixat un mal sabor de boca degut a ha que el empat ha suposat abandonar la "Zona Champions" i a més a més ni Villa ni Alexis podran jugar el seguent partit per veure la cinquena groga.

Font: Sentimentaronja

4 comentaris:

Anònim ha dit...

El Valencia no anda fino. Le cuesta mucho ganar los partidos y va de empate en empate. Un abrazo.

Valencia y che ha dit...

Eres Fernando Gómez?
tens uns lectors de nivell, que no es diga, el vicepresident regoneguent que no estan fins.

Doncs, no. No estan fins. El que mes fi a estat es Perez Borrull, eixe si que ha fet be el seu treball. El seu xeriff estará agraït

Ángel R. ha dit...

Buenas,el Valencia está teniendo altibajos esta campaña,y no termina de asentarse,ayer tenía el partido bien,pero la expulsión de Villa y después la roja,acabó con el equipo "ché",saludos!
www.atleti1903.blogspot.com

El Fútbol visto por un aficionado ha dit...

Hola,otros tres puntos que deja perder el Valencia,además sale de los puestos Champions y pierde a Villa contra el Valladolid,un saludo!
http://elfutbolvistoporunaficionado.blogspot.com

 
Sentimentaronja © 2010 | Diseñado por Chica Blogger | Volver arriba