L'actualitat futbolistica


Valencia CF: El València ha comunicat que va a presentar al legacions a les dues targetes grogues que va rebre el davanter David Villa en el partit que va disputar el diumenge a La Corunya davant el Deportivo i que van suposar la seva expulsió en el minut 75 del partit.

Reial Madrid-Liverpool: Alex Ferguson, entrenador del Manchester United, va tornar a carregar contra el Reial Madrid, del qual va dir que "no té cap opció de guanyar la 'Champions'", a dos dies del partit d'anada de l'eliminatòria de vuitens de final entre l'equip blanc i el Liverpool.

Liverpool:El capità del Liverpool, Steven Gerrard, ha estat inclòs en la convocatòria de jugadors per disputar aquest dimecres l'anada de vuitens de final de la Lliga de Campions contra el Reial Madrid. 

At.Madrid-Oporto: Una eliminatòria equilibrada contra el Porto definirà les aspiracions de l'Atlètic de Madrid en els vuitens de final de la Lliga de Campions, que començaran aquest dimarts al Vicente Calderón amb la necessitat local de conquerir un triomf per reforçar la seva autoestima i les seves opcions de classificació.

Barça-Olimpique de Lyon: El Barcelona reprèn el dimarts el pols a la Lliga de Campions a l'estadi Gerland obligat a rescatar la seva millor versió, davant un Olympique llançat, per oblidar l'ensopegada de Lliga davant l'Espanyol i començar a assegurar la seva presència en els quarts de final.



 
Sentimentaronja © 2010 | Diseñado por Chica Blogger | Volver arriba