Mor el jugador aleví de l'Atlètic de Madrid


Diego Alcalá Rivero, el nen de 9 anys que va resultar ferit de gravetat aquest cap de setmana a Las Rozas, després que li caigués sobre la coberta de la banqueta d'un poliesportiu, va morir a l'Hospital 12 de Octubre de Madrid.

"L'Atlètic vol agrair públicament les innombrables mostres de suport i afecte rebudes des de tota Espanya. Descanse en pau Diego"

El noi es trobava disputant un partit de futbol entre els equips de Las Rozas i l'Atlètic de Madrid en un camp de gespa artificial del Recinte Firal de Las Rozas quan, al voltant de les 11.40 hores, el 112 va rebre una trucada per avisar que havia un nen inconscient després que li hagués caigut la coberta d'un banqueta per causes que encara es desconeixen.

Al lloc dels fets va acudir primer la Policia Local i una UVI de Protecció Civil de l'Ajuntament de Las Rozas, que van confirmar que l'integrant del Aleví H de l'Atlètic presentava un traumatisme cranioencefàlic sever. Posteriorment, va ser traslladat per personal del SUMMA l'Hospital 12 de Octubre, on roman ingressat.

Durant el partit de Lliga de Campions contra el Porto l'Atlètic va exhibir, a través dels marcadors de l'estadi Vicente Calderón, un vídeo de suport per a l'aleví del club. "Ànim Diego, els atlètics estem amb tu", es va poder llegir en els marcadors del recinte atlètic un quart d'hora abans de començar la trobada.


 
Sentimentaronja © 2010 | Diseñado por Chica Blogger | Volver arriba