El Liverpool passa per damunt del Manchester.

Manchester United 1-4 Liverpool

Els "reds" aterraben al "teatre dels somnis" amb el bonissim sabor de boca que lis deixà la golejada al Madrid en champions league, hui han guanyat 4-1 humiliant al Manchester i seguint la bona ratxa.

En el minut 21 de joc, l'extrem portuguès Cristiano Ronaldo s'avança al marcador mitjançant un penalti pitat a favor del seu equip.

Uns minuts despres Skrtel li va fer una passada en llarg a Torres que aprofitant l'error garrafal de Vidic va empatar el partit.

Una falta d'Evra dins del areea va provocar el segon penalti del encontre , pero ara era a favor dels "reds", com no el tira Steven Gerrard i el transforma en gol.

El 3-1 el va marcar Fabio Aurelio mitjançant una falta desde la dreta de l'areea gran. Aquest va ser el gol del partit.

Aquesta vegada, i com passés a la "Champions" davant el Reial Madrid, va ser el suplent Dossena, assistit per Pepe Reina, l'home que va signar l'últim gol per a l'onze visitant, ja en temps de descompte, per segellar un 1.-4. que permet al Liverpool continuar somiant amb aquest trofeu.