El València segueix sense guanyar




             València CF 1-1 Recreativo de Huelva





Hui era dia de festa en Mestalla perquè es celebrava el 90 aniversari del València club de futbol
Però la nit no ha pogut ser redona perquè el València no va passar de l'empat (1-1) davant el Recreativo de Huelva. Una bona jugada del Recre, va fer que l'andalús Camunyas avançara al seu equip.
Però superat el cop, el València va reaccionar. A base de casta, tenacitat i ambició va començar a generar ocasions de gol amb una facilitat sorprenent, i més després del vist en el primer temps. Primer va ser una pilota al pal de Pablo Hérnandez, després un mà a mà de Silva amb el porter visitant i més tard altra rematada del canari que anà dalt. Tot això en només sis minuts.
Però al minut 60 Marchena va ser expulsat per doble groga, però el València va mantindre l'esperança i mitjançant una vaselina del castellonenc Pablo Hernandez va empatar el partit.
El València ha buscat el segon gol però al final el partit ha acabat en empat.

10 comentaris:

Unknown ha dit...

La millor alternativa és que juguen més canterans. La venda d´estrel.les és inminent, per tant més val anar donant oportunitats als xics del Mestalla. Au crack.

Borja Corchado ha dit...

La situación de Valencia es muy delicada, pero creo que el problema del equipo no es deportivo, sino institucional. No creo que la solución sea la destitución de Emery. El club está atravesando por graves dificultades económicas y creo que hasta que no se superen, el equipo no volverá a la normalidad.

Saludos

Gabriela Miranda ha dit...

El Valencia está en un momento complicado. Creo que NO deberian despedir a Emery.

Saludos.

PD: Te enlazo ;)

manchestercity ha dit...

no creo q se deba despedir a emery ,ya q me parece un buen entrenador, creo q la culpa es de la crisis enconomica q esta atravesando el club.

Pâm Cristina LF* ha dit...

Hola como estás?
Gracias por passarte em mi blog :)

Teu blog es magnifico!
Teu time tambien es, apenas está precisando de acertar grandes passes para vencer todas!

Intercambio de links?
un beso

Anònim ha dit...

albert si estas ahora contesta

Anònim ha dit...

en mi blog

albert del Ramo ha dit...

@ Anonim

Pero si no me dius qui eres no te puc contestar en el bloc

futbollium ha dit...

El Valencia cada vez se complica más su objetivo de meterse en Europa , debe ganar ya . Una victoria rebajaría algo la tensión de las últimas semanas .

Un saludo

Pol Gustems ha dit...

Crec que no es despatxarà a Unay Emery, principalment perquè no hi ha recursos per fer-ho ara per ara. Si amb la reestructuració de l'any que ve els comptes cuadran i es pot canviar tot, bé, però si no, trobo que Unay es un bon entrenador, que amb una situació de normalitat pot fer rendir perfectament la plantilla. El que passa és que aquesta normalitat a València fa temps que no hi és.

Vagi bé!

 
Sentimentaronja © 2010 | Diseñado por Chica Blogger | Volver arriba