A l'Eurolliga


Va ser un partit on el València malbarata moltes oportunitats, davant l'athetic que no es jugava completament res.
Tots dos equips van jugar molt oberts i, per tant, les opcions davant Iraizoz i César van ser constants, encara que més freqüents davant la meta de l'equip basc.
El València va marcar molt prompte mitjançant un gol de David Villa.

La primera part va ser del València, nomes s'apropa l'athletic als ultims minuts de la primera part. La segona part va ser igual que la primera, el València atacava però no marcava. Però als ultims minuts David Villa sentència el partit .

També hi hague temps per a homenatgear a dos grans jugadors que ahir jugaren el seu ultim partit com són Morientes i Curro Torres.

Al final el València no jugara la champions , jugara la Euroliga que es millor que no jugar res.


Fitxa tècnica:
2 .- VALENCIA: Cèsar, Miguel (Curro Torres, 91 '), Albiol, Alexis, Moretti, Marchena, Edu, Joaquín (Vicente, 67'), Michel (Morientes, 82 '), Pablo i Villa.

0 .- ATHLETIC: Iraizoz, Iraola, Javi Martínez, Amorebieta, Balenziaga, Susaeta (Etxeberría, 62 '), GURPEGUI, Orbaiz (Muñoz, 46'), David López, Yeste (Vélez, 46 ') i Llorente.

Gols: 1-0, m.7: Villa. 2-0, m.89: Villa.

Àrbitre: Velasco Carballo (col legi madrileny). Va amonestar pel València a Villa, Edu i Marchena i per l'Athletic a GURPEGUI, David López i Vélez. Va expulsar per acumulació de amonestacions a Balenziaga (m.77)

Incidències: partit disputat en el camp de Mestalla davant 25.000 Terreny de joc en bones condicions.

2 comentaris:

Gabriela Miranda ha dit...

Bueno, algo es algo ;)

Saludos.

futbollium ha dit...

Mala temporada del Valencia que al menos logra meterse en la nueva Uefa . El partido más importante lo va a jyugar la directiva estos días en los despachos : retener a las figuras y reforzar el equipo con mucha cabeza .

Un saludo

 
Sentimentaronja © 2010 | Diseñado por Chica Blogger | Volver arriba