Sense champions


Resum del partit:  El Villareal a passat per damunt del València i te opcions matemàtiques de Champions. En canvi el València ya no pot aspirar a "zones champions", i te que guanyar l'ultim partit contra l'Atheltic si o si ja que una victoria del Depor el podria deixar fins i tot sense Uefa.
En aquestes ultimes jornades el  valència m'ha decepcionat molt perqué fa 2 setmanes teniem la 3ra plaça a tir i ara res de res. Pareix que sense Silva el València no funciona.

Per altra banda aquesta jornada ens ha deixat a el Recre i al Numància en 2a divisió i al Sevilla matemàticament en 3ra posició.


7 comentaris:

Gabriela Miranda ha dit...

Una pena, el Valencia NO estara en champions :(

Saludos

Valencia y che ha dit...

Fora de champions mereixcudament

goles de la liga ha dit...

lo siente mucho, una pena, suerte al villarreal a ver si se mete y tambien lo siento por recre y numancia que bajaron, saludos y os espero en www.golesdelaliga.blogspot.com

JORGE ha dit...

por desgracia muchos jugadores parecen tener sus cabezas en su futuro lejos de Mestalla y eso perjudica al ritmo del equipo.
saludos y animo

futbollium ha dit...

El Valencia debe centrarse en conseguir la Uefa y hacer balance luego . Ahora no vale lamentarse por perder la champions .

Un saludo

Santy Menor ha dit...

He escrito un nuevo artículo en mi blog homenajeando al Barcelona, pasaros si os apetece.

Santy Menor
La estirada

Damsam ha dit...

Ya han comenzado las votaciones para el I premio al mejor blog futbolero de el banquillo visitante. Pasate cuando quieras para dejar tu voto.

http://www.elbanquillovisitante.com/2009/05/nominados-al-i-premio-de-el-banquillo.html

Un saludo,

Damsam

www.elbanquillovisitante.com

 
Sentimentaronja © 2010 | Diseñado por Chica Blogger | Volver arriba