Alemania acaba amb el somnis anglesos

     
         

    
Alemanya li donà un autèntic bany a Anglaterra, en un partit mitic que es recordara pel gol anul·lat a Lampard que habria suposat l'empat (2-2). 


En la primera part s'esperava que Anglaterra sortís mossegant i amb moltes ganes , però no va ser així i Alemanya es va avançar aprofitant una errada "garrafal" del veterà Terry que es "va menjar" un baló després d'un servei de porteria del porter alemany. En el minut 32 una fantastica assistència de Müller a Podolski va provocar el 2-0. Anglaterra va reaccionar pronte i als 5 minuts va retallar distàncies amb un bon centre de Gerrard que va rematar Upson. Després d'aquest gol Anglaterra es va anar amunt i va començar a tenir ocasions i en una d'aquestes arribà la polèmica després d'un tir de l'anglès Lampard que va copejar en el travesser i que va rebotar clarament dintre de la porteria, ho van veure tots menys l'arbitre i el linier. 


Anglaterra va sortir apretant en la segona part i va tenir diverses ocasions, però Alemanya va aprofitar una contra per a distanciar-se en el marcador amb un gol de Müller que rebentá al porter James. Aquest gol va fer que Anglaterra es vingués abaix i que Alemanya prenguera el control total del encontre. Dos minuts despúes marca Müller que no deixà reaccionar a Anglaterra. El gol va arribar després d'un rebutj que li arriba a Ozil  que va destrossar al defensa Barry en velocitat i que li va deixar el baló a Müller en boca de gol perquè l'empenyerà.

3 comentaris:

Sílvia ha dit...

Hola Albert!
Els àrbitres estan sent massa protagonistes. no anem bé.
salutacions
Sílvia

Noticias ha dit...

Un robo para los ingleses, cambiaría el partido con el 2-2

Desde http://gooltelevision.blogspot.com SI me interesa intercambio tu enlazame a Gol TV y yo te enlazo desde mi otro blog PR3 http://noticiasdelfutbol.wordpress.com

cuando lo tengas avisame a mi mail bloggooltelevision.blogspot.com

Un saludo.

Albert ha dit...

Crec que Alemanya hagués guanyat igualment sense l'error de l'àrbitre, però la FIFA s'ha de plantejar seriosament implantar la tecnologia.

Terry no semblava ell, igual que la majoria de jugadors anglesos.
Adéu!

 
Sentimentaronja © 2010 | Diseñado por Chica Blogger | Volver arriba